STANOJEVIĆ JE MORAO OVAKO: Određen tim koji napada Santa Klaru!

Autor:

Sport

19.08.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Partizana večeras očekuje prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Protivnik je portugalska Santa Klara koja muku muči sa povredama i koronom zaraženim igračima, ali ni beogradski klub nije u boljoj situaciji.

Republika

Foto: Starsport

Stanojeviću u dilemi za određene pozicije

Naime, crno-beli su ostali bez povređenih Saše Zdjelara i Danila Pantića. 

Na golu će biti Aleksandar Popović, a pred njim biće Igor Vujačić i Siniša Seničanin dok će Slobodan Urošević će igrati na levoj strani, a Marko Živković, najverovatnije, po desnoj. 

Ipak, do poslednjeg trenutka se neće znati da li će Aleksandar Šćekić moći da počne utakmicu a može se reći i da to trenutno stvara najveću glavobolju treneru Aleksandtu Stanojeviću.

Ukoliko crnogorski reprezentativac ne bude spreman, na teren će mladi Aleksandar Pavlović ili veteran Milan Smiljanić, koga zaista dugo nismo videli na terenu. 

Partizan će dakle, sasvim izvesno, igrati u formaciji 4-2-3-1 stoga je i jasno da će na desnom krilu biti kapiten Lazar Marković, dok će na suprotnu stranu morati Filip Holender.

 

 

Stanojević je već najavio da će on imati i dosta defanzivnih zadataka na ovom meču, a kako nema Jovića i Pantića, on je jedino realno rešenje za tu poziciju.

Između Markovića i Holendera, trebalo bi očekivati Bibarsa Natha.

U napadu će biti dokazani Rikardo Gomeš.

PARTIZAN: Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Šćekić, Jojić - Marković, Natho, Holender - Rikardo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading