ZVEZDA ILI DINAMO: Porsinečki ODBRUSIO - MI NISMO SPREMNI ZA OVE UTAKMICE

Autor:

Sport

03.08.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Žuti bez dlake na jeziku.

Republika

Foto: Starsport

Robi je egenda i jednog i drugog kluba.

Ceo Balkan je protresla vest da bi se dva fudbalska velikana regiona, Crvena zvezda i Dinamo iz Zagreba, mogla sastati u najskupljoj utakmici u Evropi - u plej-ofu lige šampina. Dok se odmeravaju snage i recikliraju stari tekstovi, u medijima se pojavila i reakcija čuvenog fudbačskog asa Roberta Prosinečkog.

Slavni Žuti je, podsetimo se, igrački stasao na Maksimiru, ali je snagu talenta pokazao na beogradskoj "Marakani.

Mnogo puta je u brojnim intervjuima pričao da oba kluba tretira kao svoje, ali je u kratkoj izjavi za hrvatski Sportklub ostao uzdržan.

- Ma zvalo me sto ljudi. Na moru sam, odmaram se. Ma, mi nismo spremni na ove utakmice. Nažalost, to je svakome jasno. Šta bih ja sada trebalo da kažem. Ko je bolji? Ko će proći? Jedino što zasad mogu da kažem je da su Legija i Šerif ozbiljne prepreke. Treba prvo to da se preskoči - izjavio je Prosinečki.

Nekadašnji trener Crvene zvezde je takođe da će mnogi narednih dana želeti da čuju njegovo mišljenje.

- Iskreno, ja bih se najradije maknuo od toga. To je moj život, jedan važan deo mog života, ali nije najbitniji. I zato više nemam nameru da govorim o tome - zaključio je Robert Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading