(FOTO) BIKOVIĆU PREKIPELO ŠTO JE U EPICENTRU SKANDALA, OBJAVIO JE ZVANIČNO SAOPŠTENJE KOJE JE SVE ŠOKIRALO: Postoji razlog zašto je Arina bivša!

Autor: Republika

Zabava

03.08.2021

12:06

Glumac objavio zvanično saopštenje na Instagamu!

instagram.com/

Miloš Biković objavio zvnaično saopštenje!

 

Miloš Biković danima je u epicentru dešavanja nakon potresne ispovesti njegove bivše devojke Arine Vološine, plesačice, koja je otkrila detalje njihove veze. Nju je u tome podržala i Miloševa bivša devojka, Barbara Tatalović i sve to je nateralo glumca da donese odluku da se obrati javnosti saopštenjem.

Miloš je u toku jučerašnjeg dana imao samo jedan kratak komentar vezan za ovu temu, a sada je objavio svoje mišljenje kroz saopštenje:

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine- napisao je glumac, a zatim nastavio:

- Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča- napisao je glumac na svom profilu na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Podsećanja radi, Arina je obelodanila fotografiju s Milošem na svom profilu na Instagramu i napisala sve detalje njihove veze:

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

Nju je podržala i Barbara Tatalović s kojom se Biković pojavljivao čak i na društvenim događajima, pai na Kanskom festivalu.

 

Komentari (0)

Loading