TERZIĆEVA PORUKE TRESE BALKAN: Direktoru Zvezde se na žrebu ostvario san - "Da pokažemo da smo NAJBOLJI KLUB U REGIONU"

Autor:

Sport

02.08.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor crveno-belih ima jasan cilj.

Republika

Foto: Starsport

Ispunila mu se želja.

 

Beogradska Crvena zvezda saznala je u ponedeljak ko će joj biti rival u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko prođe moldavski Šerif u dvomeču trećeg kola, u odlučujućem meču će se sastati sa hrvatskim velikanom Dinamom iz Zagreba. 

Ova vest je potresla ceo balkan ali i ostvarila dugo priževljivanu želju generalnog direktora Zvezde, Zvezdana Terzića. 

Prošle godine, kada je Crvena zvezda u žrebu za nokaut fazu Lige Evrope kao suparnika izvukla italijanski Milan, Terziću je bilo krivo zašto kao protivnik nije izvučen baš hrvatski Dinamo. 

I to iz jednog samo zbog jednog razloga.

- Pre žreba smo rekli da Liga Evrope nikad nije bila jača. Ovi klubovi koji su bili nosioci su sve klubovi koji su dostojni Lige šampiona. Priželjkivali smo klubove kao što su PSV, Dinamo iz Zagreba, Briž, ali posebno Dinamo, da im pokažemo da smo najjači klub u regionu. Daćemo sve od sebe i da navijači budu ponosni na nas - rekao je tada Terzić i želja mu se ispunila već naredne godine.

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana je i tada isticao da su u klubu naučili na greškama iz prethodnih sezona kao i od poraza od Bajerna i Totenhema.

- Moramo da budemo agresivni, da pokažemo da imamo kvalitet, ne smemo da imamo greške kao u LŠ protiv Bajerna i Totenhema, to je velika škola, mnogo toga zavisi od toga da li će naša Marakana biti puna - zaključio je Terzić.

Da bi crveno-beli zakazali dvomeč sa Dinamom, moraju da u dvomeču budu bolji od moldavskog Šerifa. 

Taj meč je na programu u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading