TRESU SE I ZAGREB I BEOGRAD: Pitali su Mamića o Zvezdi, Hrvat odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

02.08.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle burnog ishoda žreba u Nionu.

Foto: Starsport

Zdravko Mamić

Kontroverzni Zdravko Mamić izrazio je uverenje da će Dinamo Zagreb eliminisati Crvenu zvezdu u plej-ofu za Ligu šampiona, uz žal što je žreb u Nionu spojio šampione Srbije i Hrvatske.

Moram da budem iskren, zna se moj stav od prošle godine. Nisam hteo utakmice sa Zvezdom - počeo je Mamić za "B92.net", pa dodao:

Zato što sam uvek navijao za Zvezdu, a sada jedan mora da ispadne. To će biti Zvezda. Evo brat (Zoran Mamić prim. aut). ne upozorava, rano je govoriti o tome, zec je u šumi, ali... Ako dođe do tog meča pokazaćemo da smo bolji.

Ipak, Hrvat je ubeđen u slavlje "modrih".

Ne može se reći da je Dinamo favorit, Zvezda poslednjih nekoliko godina beleži impresivne rezultate. Nema favorita, ali sam siguran da će Dinamo izboriti Ligu šampiona. Hteo sam Brondbi ili Malme/Rendžers, ali je ovako ispalo. Sport je čudo - jasan je Zdravko Mamić.

Podsetimo, do okršaja Zvezde i Dinama, oba tima moraju da prođu još jedan kvalifikacioni stepeni. Crveno-beli se sastaju sa Šerifom, a Zagrepčani sa Legijom u trećoj rundi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading