ZNA SE RIVAL I ZA LIGU EVROPE: Zvezda može na "staru mušteriju" u plej-ofu!

Autor:

Sport

02.08.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, ovo takmičenje nije cilj ekipi Dejana Stankovića.

Republika

Foto: Starsport

Već su se sastajali u ovoj fazi takmičenja

 

Aktueni šampion Srbije u fudbalu, beogradska Crvena zvezda je u ponedeljak saznala potencijalne rivale u plej-of utakmicama za evropska takmičenja.

Crveno-beli su ranije tokom dana saznali da im je protivnik u odlučujućoj utakmici za plasman u grupnu fazu Lige šampiona niko drugi do Dinamo iz Zagreba.

A, ukoliko tim iz Ljutice Bogdana ne uspe da se domogne elite, odnosno izgubi od moldavskog Šerifa u trećem kolu kvalifikacija i ne domogne se utakmice na Maksimiru, u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope boriće se protiv poraženog iz duela Kluž - Jang bojs.

Dok će crveno-beli biti domaćini u prvom duelu.

Ostali parovi: Randers – Galatasaraj/Sent Džonston, Rapid/Anortosis – Zorja, Jablonec/Seltik – AZ Almkar, Fenerbahče – Nefči/Helsinki, Mura/Žalgiris – Šturm, Omonia/Flora –  Antverpen, Olimpijakos/Ludogorec – Linkoln/Slovan, Malme/Rendžers – Kairat – Alaškert,  Ferencvaroš/Slavija – Dinamo/Legija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading