MEGAN MARKL BILA ZALJUBLJENA U PRINCA VILIJAMA!? Kad se oženio, primenila PLAN B!

Autor:

Svet

02.08.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl je potajno bila zaljubljena u princa Vilijama, tvrdi britanski tabloid "In tač".

Foto: tanjug/AP

 

Tabloid tvrdi da se sve dešavalo u vreme njenih studentskih dana.

Tokom svog intervjua sa Oprom Vinfri, Megan Markle je rekla da nije imala predstavu u šta se upušta kada se udala za Harija, međutim, novinara "In tača" tvrde da je ova njena izjava lažna.

Tabloid tvrdi da je Markl zapravo bila "opsednuta" kraljevskom porodicom i da je gajila velike simpatije prema princu Vilijamu dok je studirala.

Izvori tvrde da su "Meganini prijatelji otkrili da je ona godinama bila opsednuta kraljevskom porodicom".

 

- Megan je imala poster princa Vilijama na zidu spavaonice! Bila je zaljubljena u njega, ne u Harija - navodi list i ističe da njena navodna opsesija britanskom kraljevskom porodicom počela je davno, pa se ona i fotografisala ispred Bakingemske palate kada je imala samo 15 godina.

 

Tabloid piše da su njeni "snovi bili srušeni" kada je Vilijam stupio u vezu sa Kejt Midlton, pa je, navode prešla na plan Be.

- Pošto je Vilijam postao nedostižan, Megan je bacila oko na Harija - navodi tabloid.

Kako ističu, Megan je tek posle stupanja u brak Hariju otkrila da je bila zaljubljena u njegovog brata.

Ipak, kako piše "Gosip", ove priče nemaju veze sa istinom.

Navode da tabloid "In tač" nikada ne imenuje svoje izvore i da ovo nije prvi put da se pojavljuju izmišljene priče o Megan.

Ističu da se slična priča, u kojoj se pominje poster princa Vilijama na Meganinom zidu, pojavila u medijima 2019. godine, pa su odlučili da je sada "recikliraju".

- Ne treba da nas čudi što je "In tač" objavio tako uvredljiv izveštaj o vojvotkinji od Saseksa - ovo nije prvi put. Prošle godine su objavili vest da je Megan planirala da organizuje rođendansku zabavu od 200.000 dolara usred pandemije. Ranije ove godine, pisali su o tome da je Megan bilo zabranjeno da dođe na sahranu princa Filipa. Tvrdili su i da je ona kriva za svađu Vilijama i Harija, kao i da Megan i Hari imaju "zabranu ulaska u palatu". Očigledno je da nisu ljubitelji Megan Markl - navodi "Gosip".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading