ZVEZDA DREŠI KESU PRED DINAMO: Na Marakanu stiže napadač - MILIONI su spremni!

Autor:

Sport

03.08.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli rešili da pojačaju ofanzivne redove.

Republika

Foto: Starsport

Zalog za budućnost.

Beogradska Crvena zvezda na korak je od dvomeča koji željno isčekuje ceo Balkan. Naime, prema jučetašnjem žrebu, ukoliko crveno-beli eliminišu moldavski Šerif, mogli bi da zakažu meč sa Dinamom iz Zagreba pred kojim je meč sa Legijom. 

Odmah nakon žreba u Nionu, čelnici Zvezde, kako prenosi Telegraf odlučili su da u slučaju da izbace šampiona Moldavije crveno-beli dovedu novog napadača za koga će izdvojiti 2,5 miliona evra.

Naime, toliko iznosi budžet za platu i obeštećenje za novog špica u Ljutice Bogdana, koji bi trebalo da garantuje golove protiv Zagrepčana ukoliko dođu u poziciju da u međusobnom okršaju odlučuju o plasmanu u Ligu šampiona.

Ova odluka je stigla nakon zaključka uprave da pojačanje iz Francuske Loi Dioni ipak nije nikakav garant za siguran prolaz u grupnu fazu Lige šampiona te da za ozbiljnije garancije treba izdvojiti mnogo veći novac.

Za sada nema informacija o kom se igraču radi. .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading