NISMO MI DOŠLI OVDE U ŠETNJU: Trener Šerifa ŽESTOKO odgovorio Stankoviću!

Autor:

Sport

03.08.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagreva se atmosfera pred večerašnji okrašaj na "Marakani".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gosti se ne predaju.

Beogradska Crvena zvezda impresivno je odigrala ravanš meč protiv Kairata pre šest dana a već večeras na svom stadionu igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa. Prema rečima Dejana Stankovića cilj je pobeda i ništa ispod toga. 

Stanković je na konferenciji za medije takođe istakao da će i ovoga puta, kao protiv Kairata, od Zvezdinih igrača zavisiti kako će protivnik izgledati na terenu.

U pomenutoj izjavi, nešto je zasmetalo treneru Šerifa Juriju Vernidubu koji je iskoristio priliku da odgovori treneru srpskog šampiona.

- Mislim da su svi timovi iz treće runde dobri, a Crvena zvezda je jedan od njih. Nema slabih protivnika. Zbog toga očekujem dobre utakmice od obe ekipe. Ispratio sam intervju protivničkog trenera, oni su rešeni da pobede - izjavio je Vernidub i zatim ozbiljno pripretio Zvezdi:

- Nismo ni mi došli ovde u šetnju. Cilj nam je pobeda. Svi su živi i zdravi, željni borbe. Sa ove tačke gledišta, nemamo problema - kazao je Juri Vernidub.

Meč Crvena zvezda - Šerif na programu je u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitič" u Beogradu. 

Ukoliko ostvari dobre rezultate u Beogradu i nedelju dana kasnije u Tiraspolju Zvezda će moći da se sastane sa Dinamom iz Zagreba u narednom kolu kvalifikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading