KLUB SA OBALE JOŠANICE PROMOVISAO NOVOG TRENERA: Dobro poznato lice na klupi novog člana Srpske lige Zapad!

Autor:

Sport

06.07.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velikog uspeha sa omladincima, vreme je za novi izazov.

KLUB SA OBALE JOŠANICE PROMOVISAO NOVOG TRENERA: Dobro poznato lice na klupi novog člana Srpske lige Zapad!

Foto: FK Jošanica

Posle dve sezone u zonskom rangu ekipa se vraća u srpskoligaško društvo, a u novoj-staroj ligi će sa novim šefom stručnog štaba. 

Republika

Fudbalski klub Jošanica je u nedavno završenoj sezoni Šumadijsko-raške zone sa učinkom od 19 trijumfa, pet remija i dva poraza stigao do prve pozicije i plasmana u Srpsku ligu Zapad. Igrački kadar tima iz Novog Pazara je dominirao u prvenstvu i u ostalim kolonama, mrežu rivala su zatresli u 67 situacija, dok su loptu iz svoje mreže vadili 17 puta. 

Tim Jošanice je poslednji put bio učesnik Srpske lige u sezoni 20/21 kada je ekipa sa 46 osvojenih bodova završila na 14. poziciji na tabeli, ali je tada ligu napustilo čak osam ekipa, a među njima se našao i sastav iz Novog Pazara.

Uprava kluba je odlučila da u novu sezonu uđe sa novim licem na klupi, i odluka je pala da to bude Stane Sretenović (47). Reč je o treneru koji je u prethodnom periodu bio na klupi omladinaca iz Novog Pazara i tom prilikom je uspeo da izbori opstanak u najjačeg rangu takmičenja u toj kategoriji. 

Republika

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Stane Sretenović

Sretenović je za klupski sajt povodom promocije na poziciju šefa stručnog štaba poručio:

- Ceo život sam sanjao da dođem u Jošanicu, kad je organizovan klub i ljudi u njemu znaju šta žele, mislim i smatran da je upravo sada taj dan. 

Iz kluba su ovim povodom iskoristili priliku da se zahvale sada već bivšem treneru Jošanice, Aldinu Gurdijeljcu:

- Naš klub se zahvaljuje prethodnom treneru, Aldinu Coku Gurdijeljcu na doprinosu klubu i njegovom požrtvovanju. Coko je pre svega jedan veliki čovek i jedan veliki profesionalac. Čovek koji je dokazao u više navrata da je uvek spreman da pomogne klubu, jedno veliko hvala za sve.

Letnja transfer pijaca je nedavno otvorena, u redovima Jošanice za sada nema zvaničnih objavljenih pojačanja, ali se uskoro mogu očekivati vesti i po tom pitanju. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading