SPEKTAKL U NAJAVI: "Rosoneri" protiv "Žute podmornice" u borbi za poziciju koja vodi direktno u viši rang!

Autor:

Sport

28.04.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola, ujedno i prvenstva koji bi mogao da odluči budućeg šampiona.

SPEKTAKL U NAJAVI: "Rosoneri" protiv "Žute podmornice" u borbi za poziciju koja vodi direktno u viši rang!

Foto: FK Duško Klenje

U okviru 21. kola Međuopštinske lige Mačva ekipa Duška iz Klenja ugostiće sastav Stojan Lazarca iz Sovljaka, utakmica je zakzana za nedelju, 30. april od 16 časova i 30 minuta. 

Republika

Gost nedeljnog duela, sastav Stojan Lazarac je posle dužeg vremena u opštinskoj ligi u sezoni 2020/2021 izborila plasman u viši rang, odmah u prvoj godini su završili na drugoj poziciji. I ove sezone ekipa igra dosta dobro, što pokazuje i trenutno stanje na tabeli. Tim iz Sovljaka je sa učinkom od 16 trijumfa, jedne podele bodova i dva poraza na drugom mestu na tabeli, zaostatak za liderom je samo jedan bod.

Ekipa Stojan Lazarac je ove sezone pred domaćim navijačima odigrala deset mečeva i nalazi se na učinku od devet trijumfa i jednog poraza. Jedini tim koji je uspeo da odnese sva tri boda sa ovog teškog gostovanja jeste upravo njih predstojeći rival, Duško iz Klenja.

Republika

Foto: FK Stojan Lazarac Sovljak

 

Iz redova ekipe iz Sovljaka su povodom derbi meča koji ih očekuje izjavili:

- Očekuje nas jako zanimljiv duel, oba tima će sigurno imati veliku podršku navijača. Nadamo se spektaklu o kojem će se pričati. Apelujemo na sve aktere, igrače, navijače i službena lica da budu na nivou, dostojni meča koji može, ali i ne mora da odluči ovu našu trku u dvoje. Hajde da budemo svi zajedno deo istorije, one lepše strane, a neka pobedi fudbal pre svega. 

Domaćin predstojećeg meča, bivši član Mačvanske okružne lige ima za nijansu bolje rezultate u odnosu na nedeljnog rivala. Sastav Duška se sa učinkom od 16 trijumfa, dve podele bodova i isto toliko poraza nalazi na liderskoj poziciji na tabeli. Jedina dva neuspeha u ligi, ekipa je upisala na gostovanjima. 

Trenutno se sastav Duška nalazi u seriji od deset ligaških trijumfa, u tom periodu su zabeležili samo dve podele bodova. Kada je reč o mečevima na domaćem terenu, tu je njihov učinak ove sezone 9-1-0.

Prvi duel ova dva tima igran u Sovljaku završen je pobedom Duška rezultatom 2:1.

Duško (Klenje) - Stojan Lazarac (Sovljak)

Nedelja, 30. april od 16.30

Stadion u Klenju

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading