BODOVI SU IMPERATIV ZA OBA SASTAVA, ALI ZA RAZLIČITE CILJEVE: Ekipa Vrnjci dočekuje tim Mataruga!

Autor:

Sport

07.04.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova nije opcija za oba tima.

BODOVI SU IMPERATIV ZA OBA SASTAVA, ALI ZA RAZLIČITE CILJEVE: Ekipa Vrnjci dočekuje tim Mataruga!

Foto: FK Vrnjci

U okviru 19. kola Međuopštinske lige FS Rasinskog okruga ekipa Vrnjci dočekaće sastav Mataruge, utakmica je zakazana za nedelju, 9. april od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa 35 bodova na svom bodovnom saldu nalazi na trećoj poziciji na tabeli, zaostatak za drugoplasiranim timom je pet bodova, dok je lider na udaljenosti od 10. Od starta prolećnog dela prvenstva ekipa Vrnjci je odigrala dva susreta pred svojim navijačima i jedan na strani. U uvodna tri kola nastavka šampionata osvojili su šest bodova.

Na domaćem terenu u Vrnjcima ekipa je ove sezone za sada odigrala devet susreta, tom prilikom upisala je osam pobeda i samo jedan poraz. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovog stadiona je Omladinac (Drakčići) koji je slavio sa 2:1.

Iz redova nedeljnog domaćina su povodom meča poručili:

- Imamo dodatni motiv protiv predstojećeg protivnika zbog rezultata našeg prvog susreta. Ekipa Mataruga se nalazi u donjem delu tabele, njima je svaki bod bitan kako bi se izbegla zona ispadanja i biće pod imperativom pobede. Pozivamo sve naše navijače da dođu i podrže igrače u vrlo bitnom meču za dalji tok prvenstva. 

U sportskom centru Vrnjci u nedelju će gostovati sastav Mataruga koji je sa 17 osvojenih bodova prvi tim iznad crte u odnosu na trenutnu zonu ispadanja. Dugogodišnji član Raške okružne lige ne stoji baš najbolje posle prošlogodišnjeg spuštanja u trenutni rang.

Igrači Mataruge su prvi deo prvenstva odigrali u promenjivoj formi, a trenutno se nalaze u seriji od sedam mečeva bez pobede, u tom periodu su na svoj bodovni saldo dodali samo jedan bod.

Vrnjci - Mataruge

Nedelja, 9. april od 16 časova

Sportski centar Vrnjci

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading