NADMAŠILI SUPERLIGAŠE: Pobedu Borca na gostovanju ispratilo 300 navijača! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

15.11.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Druge Južnobanatske lige (grupa Istok) ekipa Vinogradara ugostila je Borac iz Velikog Središta. Utakmica je završena rezultatom 5:3 u korist gostujućeg sastava.

NADMAŠILI SUPERLIGAŠE: Pobedu Borca na gostovanju ispratilo 300 navijača! (FOTO) (VIDEO)

Foto: FK Borac Veliko Središte

Pred zimsku pauzu u Drugoj Južnobanatskoj ligi (grupa Istok) igran je komšijski derbi u Gudurici. Borac je na ovom meču imao veliku podršku svojih pristalica. Viđena je prava goleada na terenu, a i u publici je bilo zanimljivo.

Republika

Igralo se napadački od samog starta, bez kalkulacija i čekanja. Gosti su imali inicijativu, ali lopta nije htela u gol. Pokušavali su igrači Borca iz nekoliko pozicija da povedu, ali bez pravog udarca. Prva promena rezultata viđena je u 39. minutu.

Solo prodor Milana Mrdalja i odlična završnica pred golom gostiju i to je 1:0 za Vinogradar. Samo što se krenulo sa centra viđen je novi gol, ovoga puta u mreži domaćina. Kapiten Borca Stijačić Damir uspeva da savlada Stojčevskog za 1:1. 

Na odmor se otišlo nerešenim rezultatom. U pauzi trener gostiju Danijel Ninkov izvršio je dve izmene, koje su ispostaviće se na kraju i ključne na ovom meču. Umesto povređenog Majstorovića ulazi Jugoslav Nika, a svoje mesto na terenu Omorac prepušta Škerlaku. 

U prvom delu drugog poluvremena bez ozbiljnijih prilika na obe strane, ali je u poslednjih 25 minuta viđena prava goleada.

Rezervista Nika u 65. minutu donosi po prvi put vođstvo Borcu na meču, 2:1 za goste. Šest minuta kasnije njegov kolega sa klupe Škerlak postiže gol za 3:1.

Vinogradar smanjuje na 3:2 u 75. minutu preko Milošević Miloša. Situacija kao i u prvom poluvremenu, posle gola domaćeg sastava, gosti postižu gol odmah po kretanju sa centra. Škerlak svojim drugim golom na meču duplira prednost Vinogradara.

U 90. minutu Inđić Aleksandar unosi neizvesnost u meč i smanjuje zaostatak svog tima na 4:3.

Konačan rezultat na meču postavlja Danilo Smolović. Pred poslednji sudijski zvižduk Smolović pogađa gol Vinogradara za 5:3.

Gostujući navijači brojčano "pobedili" domaću publiku. Podršku Borcu na gostujućem terenu pružilo je oko 100 navijača iz Velikog Središta, što je za ogroman aplauz i pohvalu! 

Vinogradar (Gudurica) - Borac (Veliko Središte) 3:5 (1:1)

Vinogradar: Stojčevski, Kerkez, Urošević, Milošević, Mrdalj, Radak (od 77' Vučković), Inđić, Kostin, Popov, Galamboš (od 90' +5' Milanko), Petrović

Borac: Tepavac, S. Mutavski, Vej, Omorac (od 46' Škerlak (od 89' Skokin)), Smolović, A. Majstorović, Tošić (od 59' Rajlić), A. Mutavski, B. Majstorović (od 46' Nika), Peter, Stijačić

BONUS VIDEO:  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading