U BOLJEVAC STIŽE UMKA: Hoće li Posavac iskoristiti slabiju formu gostiju?!

Autor:

Sport

14.10.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret dve ekipe iz vrha tabele odigrava se u nedelju, od 15h na terenu u Boljevcima.

U BOLJEVAC STIŽE UMKA: Hoće li Posavac iskoristiti slabiju formu gostiju?!

Foto: FK Umka

Fudbaleri Umke

Duel druge i sedme ekipe na tabeli oduvek je privlačio pažnju gledalaca, pregršt lepih pogodaka, a neretko i prave goleade viđene su u dosadašnjim mečevima ova dva tima.

Republika

Umka posle dva vezana remija i osam utakmica bez poraza rešena je da nastavi niz. Posavac sa druge strane igra dinamičnu sezonu, u prethodnom kolu poraženi su od Busija.

Sedmoplasirana ekipa Posavac Tišma od starta sezone igra po principu toplo-hladno. Trenutno su na skoru 4-1-3. U prošlom kolu na gostovanju ekipi Busije poraženi su rezultatom 2:0. Od starta sezone na domaćem terenu imaju dve pobede, jedan nerešen meč i jedan poraz. Nedeljni gost ekipa Umke nalazi se u samom vrhu tabele sa 17 bodova što je dovoljno za treće mesto. Trenutno su u nizu od osam utakmica bez poraza, ali poslednja dva meča osvojili su ukupno dva boda. Prošle sezone dueli ove dve ekipe bili su prave goleade. U oba meča slavila je Umka. Prvo kod kuće rezultatom 4:1, a kasnije i u gostima. Rezultat u Boljevcima bio je 4:2 u korist gostujućeg tima.

U najavi ovog duela dobili smo izjavu Ivana Stojkovića, igrača veznog reda Umke.

- U prethodnim partijama prikazali smo kvalitet i dobru igru. Remi protiv Balkana nam je dodatni motiv pred utakmicu sa Posavcem. Dokazali smo karakter i želju. Trenutno smo bez poraza već osam utakmica, daćemo sve od sebe da se ovaj izvanredan učinak nastavi do kraja polusezonu - rekao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading