ŠOK ZA SAUTGEJTA: Engleska na SP bez velike zvezde?

Autor:

Sport

14.10.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi se samo nagomilavaju za Gareta Sautgejta i Englesku.

ŠOK ZA SAUTGEJTA: Engleska na SP bez velike zvezde?

Foto: Tanjug/AP

Garet Sautgejt

Ris Džejms, jedan od najboljih fudbalera "Gordi albiona", nalazi se pod velikim znakom pitanja za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Fudbaler Čelsija se povredio na utakmici sa Milanom u okviru Lige šampiona, a prve prognoze su bile optimistične, odnosno da Džejms neće odsustvovati duže od desetak dana. Ipak, situacija se promenila posle dodatnih testova, koji sada pokazuju da će desni bek morati da pauzira šest do osam nedelja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džejms u dresu Čelsija

Ukoliko ove prognoze budu tačne, Ris Džejms će gotovo sigurno propustiti Mundijal. koji počinje 20. novembra.

Da stvar po Engleze bude gora, povređeni su i Trent Aleksandar Arnold i Kajl Voker, pa Sautgejt na poziciji desnog beka trenutno ima samo Kijerana Tripijea. Defanzivac Liverpula ne bi trebao dugo da odsustvuje, ali se u prošlosti pokazalo da Sautgejt nije njegov veliki fan, a i njegova forma na početku sezone ne obećava puno.

Svetsko prvenstvo za Englesku počinje 21. novembra utakmicom protiv Irana. U toj grupi su još i reprezentacije SAD-a i Velsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading