POJAVIĆE SE NOVI PAPA, SUŠA ĆE UBIJATI LJUDE, KRALJ ČARLS ĆE PASTI! Mračno proročanstvo NOSTRADAMUSA za 2024! Evo šta je rekao za UKRAJINU I IZRAEL

Autor:

Razonoda

09.11.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni francuski prorok najavio je i odlazak kralja Čarlsa sa britanskog trona usled pritisaka sa svih strana. Za Srbiju i Balkan nije naveo ništa konkretno, što je u njegovom slučaju obično dobra stvar

POJAVIĆE SE NOVI PAPA, SUŠA ĆE UBIJATI LJUDE, KRALJ ČARLS ĆE PASTI! Mračno proročanstvo NOSTRADAMUSA za 2024! Evo šta je rekao za UKRAJINU I IZRAEL

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Poslednje što je u godinu pogodio bila je smrt britanske kraljice Elizabete. Prethodno je u vizijama „video“ francusku revoluciju, pojavu Hitlera, ubistvo Kenedija, cunamije u Aziji i pojavu koronavirusa.

Slavni francuski prorok Mišel de Nostradamus vekovima unazad predmet je izučavanja od velike grupe njegovih poštovalaca.

Zbog svog karakterističnog, metaforičnog i prenesenog načina pisanja i značenja, samo mali broj ljudi uspeo je da pronikne u tajne njegovih stihova, odnosno proročanstava.

Nostradamus je za 2023. godinu predvideo veliku ekonomsku krizu i prolivenu krv na Bliskom istoku. Što se i događa u Izraelu i Gazi.

Za 2024. godinu Nostradamus nema mnogo toga dobrog da kaže, ali ni lošeg, bar kada je u pitanju Srbija i Balkan.

Francuski prorok za narednu godinu predvideo je odlazak Pape Franje iz Vatikana. Nije precizirao da li će papa preminuti ili će biti smenjen, odnosno da li će sam otići sa stolice.

- Pojaviće se novi, mladi papa koga će svet zavoleti. Imaće harizmu - napisao je Nostradamus.

Francuz je predvideo dalje suše po svetu prouzrokovane klimatskim promenama i leto koje će ubiti mnogo ljudi. Uz to je naglasio i povećan broj poplava po Evropi.

- Veliki talas će poklopiti desnu stranu sveta - dodao je Nostradamus očigledno misleći na novi udar cunamija u Aziji.

Francuski prorok naglasio je da će biti mnogo bure u Kini i oko nje, verovatno misleći na pitanje Tajvana, kao i na to što je Kina postala supersila u svakom pogledu.

- Svi će gledati u crvene a oni će se pitati - napisao je Nostradamus.

Dodao je i da će "muškarac sa mnogo para kontrolisati mašine sveta". Tumači tvrde da je mislio na Ilona Maska i društvene mreže.

Za britanskog kralja Čarlsa je rekao da će otići s trona.

- Kralja će zameniti onaj bez belega kraljevstva. Stari će biti pritisnut.

Tumači Nostradamusa objasnili su da će kralj Čarls verovatno biti primoran da ode sa trona usled pritisaka sa mnogih strana, naročito na njegovu drugu ženu Kamilu.

Na kraju, Nostradamus je naglasio da će u Evropi početi period mira, što znači da bi rat u Ukrajini morao da se završi.

S druge strane, za rat u Izraelu nije precizirao ništa konkretno, mada je dodao da se „komšije oko pustinja i dalje neće voleti“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading