OTAC ZBOG SINA POBESNEO NA TRENERA, PA GA UPUCAO S LEĐA! Kada je video šta je uradio, učinio je retko ODVRATAN GEST

Autor:

Razonoda

14.10.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je izgubio razum kada je shvatio da mu sin više nije u prvom timu, već će biti na klupi za rezerve. Deca su se posle ovog slučaja u većini ispisala iz kluba

OTAC ZBOG SINA POBESNEO NA TRENERA, PA GA UPUCAO S LEĐA! Kada je video šta je uradio, učinio je retko ODVRATAN GEST

Foto: pixabay.com

Šekil Latimor (30) umalo je ubijen posle jedne utakmice mladih ekipa američkog fudbala. Što je još groznije u priči, sve se desilo pred očima devetogodišnjaka i desetogodišnjaka koji su samo želeli da imaju utakmicu.

Na Latimora je nasrnuo četrdesettrogodišnji Deril Klemons, nezadovoljan što mu je sin gotovo ceo meč presedeo na klupi.

- Nisam video da je naoružan sve dok nisam osetio metke u leđima. Počeo sam da bežim a on je nastavio da ih ispaljuje iz pištolja kako bi me ‘overio’ - rekao je Latimor koji je imao više sreće nego pameti.

Besni otac dobacio je na kraju pred decom treneru nešto što su svi čuli.

- Rekao sam ti da ćeš platiti za ovo što radiš!

Šta se u ovom ludilu zapravo desilo?

Klemons je trenirao isti tim dece koji je pre nekoliko meseci odlukom kluba preuzeo Latimor. Samim tim, Klemonsov devetogodišnji sin izgubio je mesto u prvom timu.

Republika

Foto: facebook/ShaquilleLatimore

Trener Šekil Latimor na treningu

To je razbesnelo oca koji je smatrao da mu je sin Bogom dan igrač, dok je trener Latimor rekao da mu je cilj da se pobeđuje, a da se njegov sin zbog slabijih kvaliteta ne uklapa u prvi tim, te da će ulaziti često s klupe u igru.

Klemons je tu počeo da preti Latimoru i to je trajalo nekoliko nedelja pre pokušaja ubistva.

- Dolazio bi na treninge više da mene vređa pred decom nego da bodri sina. Kad sam mu rekao da prestane i da ću ga prijaviti prvo klubu, a onda i policiji, prestao je. Nije dolazio nedelju dana, a onda se pojavio sad, sa pištoljem u ruci - rekao je Latimor koji u bolnici leži sa teškim telesnim povredama, ali nije životno ugrožen.

Simiko Latimor, majka trenera i oca petoro dece, izjavila je da je Klemonsov čin bio bezuman i užasan.

- Roditelji bi trebalo da daju primer deci. Utakmice bi trebalo da budu sportskog karaktera. To su deca, za ime Boga! Ona su sad potpuno istraumirana, a većina njih već su se ispisala iz kluba. Razumem ih. Trener im je upucan pred njihovim nevinim očima - rekla je trenerova majka.

Deril Klemons optužen je za pokušaj ubistva prvog stepena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading