EVROLIGA ODLUČILA! Poznat novi TERMIN utakmice Makabija!

Autor:

Sport

13.10.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratno stanje u Izraelu odložilo prvobitnu odluku.

EVROLIGA ODLUČILA! Poznat novi TERMIN utakmice Makabija!

Foto: www.profimedia.rs

Nemile scene u pojasu Gaze i ratno stanje koje vlada u Izraelu, odložile su ove nedelje zakazan meč između Olimpije Milano i Makabija iz Tel Aviva u Evroligi.

Čelnici najjačeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinetu brzo su doneli odluku o novom terminu odigravanja, a to će biti utorak 31. oktobar.

Dakle, kroz nešto više od dve nedelje, isti rivali će konačno izaći na parket, a duel je zakazan od 20 časova i 30 minuta.

Foto: Evroliga

 

Olimpija iz Milana je domaćin, a ovaj tim je na startu nove evroligaške sezone pretrpeo poraz posle produžetka od Fenerbahčea rezultatom 82:85.

Nasuprot njima, "Ponos Izraela" je dan pre napada Hamasa na ovu državu, deklasirao Partizan u Tel Avivu s ubedljivih 96:81.

Crno-beli su se, međutim, brzo oporavili i već na novom gostovanju u Vilerbanu "pregazili" Asvel, ostvarivši najubedljiviju pobedu u istoriji kluba na strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading