POKIDAO MU JE I MESO S LOBANJE! Lav ubio čuvara, pa ga pojeo! Radnici otkrili kakvu je NEVEROVATNU GLUPOST nesrećni čovek napravio

Autor:

Razonoda

17.08.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnicima nije bilo dobro od prizora, ali su se složili u oceni da se zakon prirode i divljine mora poštovati i u rezervatu. Upravo je njihov kolega bio taj koji je to smetnuo s uma

POKIDAO MU JE I MESO S LOBANJE! Lav ubio čuvara, pa ga pojeo! Radnici otkrili kakvu je NEVEROVATNU GLUPOST nesrećni čovek napravio

Foto: Instagram/Dinokeng Game Reserve

Ni najstrašniji horor filmovi ne bi mogli scenama da pariraju onoj koja je viđena u rezervatu Dinokeng u Južnoj Africi.

Tridesetogodišnji radnik, preciznije noćni čuvar Johanes Maše ubijen je pa pojeden tokom noći kada se šetao rezervatom što je bilo strogo zabranjeno, piše news24.com.

Njega je napao lav koji je Johanesa označio kao idealan plen. Zbog toga ga je posle ubistva prvo strpljivo raskomadao a onda ga je pojeo do te mere da mu je s lobanje iskidao i svo meso!

Portparol rezervata istakao je kako je Maše učinio nešto što je zabranjeno, te da ga je životinja doslovno kaznila zbog greške.

Republika

Foto: Instagram/Dinokeng Game Reserve

Čuvar nije smeo da se šeta rezervatom posle zalaska sunca

 

- Lavovi su noćne životinje, vođeni su prirodnim instinktima i lovom, a čoveka mogu smatrati uobičajenim plenom - rekao je Hartog Strejčer aludirajući na to da nikad nije preporučljivo da se čovek šeta okolinom gde su predatori posle zalaska sunca.

Ono što je sve u rezervatu iznenadilo je što nesrećni Johanes Maše nije bio neiskusan čuvar. Zbog toga se s pravom postavlja pitanje zašto je krenuo u noćnu šetnju po rezervatu znajući šta može da mu se dogodi.

To će biti predmet istrage tokom koje će se odlučiti šta će biti sa lavom ubicom.

Što se rezervata Dinokeng tiče, ovo nije prvi slučaj napada životinje sa fatalnim ishodom po čoveka. Pre pet godina, dvadesetdvogodišnja devojka preminula je posle napada lavice.

Nesrećna devojka bila je u pratnji mladog novinara koji je došao da intervjuiše menadžera rezervata. Uprava rezervata istakla je po završetku tadašnje istrage da se devojka iz ko zna kojih razloga našla na delu teritorije gde nije smela.

Rezervat Dinokeng koji se prostire na 19.000 hektara jedini je koji ima „veliku petorku“ (lav, slon, leopard, bizon i nosorog) u tom delu Afrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading