SUPRUŽNICI SPAVAJU U ŠATORU NA TERASI: Ubeđeni su da im je stan uklet i ni za živu glavu ne ulaze tamo

Autor: Republika

Razonoda

23.07.2021

17:33

Francuski par odlučio se na radikalan potez pa tako već više od mesec dana spavaju u malom šatoru na balkonu njihovog stana

pixabay.com

Patricija i David C. i njihovo dvoje dece preselili su se u stan u opšini Replonž prošlog septembra. Njihov novi dom bio je prostran, dobro osvetljen i moderan, ali porodica nije uspela dugo da uživati u njemu jer su počele da se događaju bizarne stvari piše Oddity Central.

Patricija tvrdi da je njena ćerka počela da viđa neobične stvari po kući ubrzo nakon što su se doselili, a nakon nekog vremena cela porodica se uverila da se u njihovom stanu odvija neka paranormalna aktivnost.

Stvari su navodno postale toliko loše da su morali da postave šator na balkon da se naspavaju u miru, a koriste ga već više od mesec dana.

"Počelo je sa crnim senkama. "Tada je postalo glasnije: svetlo bi se nasumično ugasilo, televizor se sam uključio, telefon se bez razloga smrzavao, posuđe je proizvodilo neobične zvukove.... - rekao je par za francuske novine Le Progres

Zasitivši se "paranormalnih pojava", par je potražio uslugu takozvanog "magnetizatora", osobe koja koristi magnetsku energiju za otkrivanje duhova, koja im je, nakon pregleda stana, rekla da ga progoni "zarobljeni" duh žene iz 19. veka, koja je želela da odu.

Kako par nema luksuz preseliti se, a kompanija koja upravlja zgradom tvrdi da je sa stanom sve u redu, jer je već dva puta ranije iznajmljen bez incidenata, par je odlučio da spava u šatoru. Podneli su opet zahtev za drugim stanom, ali zasad čekaju i spavaju na balkonu.

Komentari (0)

Loading