BOOKING NA STUBU SRAMA: Kako im posle ovoga verovati i rezervisati smeštaj na sajtu?

Autor:

Razonoda

01.10.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više ovakvih slučajeva beleži se u 2023. zbog čega se mnogi pitaju da li je više vredno preko najpopularnijeg sajta tražiti smeštaj

BOOKING NA STUBU SRAMA: Kako im posle ovoga verovati i rezervisati smeštaj na sajtu?

Foto: pixabay.com

Sajt za rezervaciju smeštaja "Booking.com" već mesecima ne isplaćuje novac mnogim hotelima i drugim partnerima širom sveta zbog, kako se navodi, "tehničkog problema", piše Gardijan.

Najviše problema imaju partneri portala na Tajlandu, u Indoneziji i Evropi.

Standardna procedura izgleda tako što korisnik rezerviše sobu preko portala i odluči se da plati unapred, nakon čega sajt preuzima taj novac i prosleđuje ga hotelu bez provizije.

Međutim, partneri Bookinga prijavljuju probleme sa uplatama od jula, a neki od njih su naveli da im uplate nisu stizale ni mnogo meseci ranije, iako je portal redovno primao uplate od korisnika.

Nije samo problem tokom leta bio sa hotelima, već i sa mnogim putnicima koji su se žalili da kad su otkazali smeštaje na vreme i čekali na novac da im se vrati na račune, daleko više vremena nego inače proticalo je da bi se to desilo.

Neki od njih prijavili su na portalu TripAdvisor da im novac nikada nije vraćen.

"Booking Group" je u avgustu prijavio ukupan prihod od 5,5 milijardi dolara i profit od 1,3 milijarde dolara za drugi kvartal 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading