ŠPANAC NIKAD NIJE BIO TAKO IZNENAĐEN! Alkaraz OVO nije očekivao!

Autor:

Sport

01.10.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji španski teniser učestvuje na ATP turniru u Pekingu.

ŠPANAC NIKAD NIJE BIO TAKO IZNENAĐEN! Alkaraz OVO nije očekivao!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Ovogodišnji osvajač Vimbldona Karlos Alkaraz se prvi put u karijeri našao na turniru u kineskoj prestonici, dok će danas u četvrtfinalu igrati protiv Lorenca Musetija iz Italije.

"Karlitos" je na startu takmičenja pobedio Janika Hanfmana iz Nemačke, dok je gotovo od sletanja u Peking i uvodnih treninga osetio veliku ljubav Kineza.

Prema njegovim rečima, nije se nadao da će mu stanovnici najmnogoljudnije države klicati na španskom jeziku i davati mu nemerljivu podršku.

- Iskreno, od zagrevanja tribine su bile pune, vikali su moje ime, podržavali me. Mnogi od njih su vikali na španskom: "Vamos Karlitos". Sjajno je bilo, nisam to očekivao - rekao je Alkaraz.

Trenutno drugi teniser ATP liste je pred početak kineske turneje naglasio da mu je primarni cilj povratak na tron najboljih igrača sveta, kao i da želi da na prvom mestu pretekne najboljeg ikada Novaka Đokovića.

Srpski as se posle osvojenog US Opena, odmara pred nastavak sezone, a naredni turnir na kome će Nole učestvovati biće Masters u Parizu.

Nakon toga će pomoći "orlovima" na završnom turniru Dejvis kupa, protiv selekcije Velike Britanije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading