ALEKSANDRA SE NADA NOVAKOVOM PADU: Njih petorica mogu da okončaju Đokovićevu eru!

Autor:

Sport

28.09.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, jasno joj je da je Nole prvi favorit i dalje.

ALEKSANDRA SE NADA NOVAKOVOM PADU: Njih petorica mogu da okončaju Đokovićevu eru!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nekadašnja američka teniserka Aleksandra Stivenson smatra da je Novak Đoković i dalje glavni favorit za osvajanje grend slem titula, iako ima 36 godina. Međutim, takođe veruje da postoje petorica sposobnih igrača da prekinu njegovu dominaciju.

Postoji nekoliko igrača koji su mi zanimljivi. Možda njih šestorica koji mogu da osvoje Grend slem, iako Novak dominira. Tu su uvek Danil Medvedev, Karlos Alkaraz i Novak. Mogla bih da dodam i Andreja Rubljova, iako on još nije prolazio dalje od četvrtfinala na Grend slemovima. Mislim, koliko je puta dolazio do četvrtfinala? To je impresivno. Tu je i Ben Šelton. On u ovom trenutku nije spreman da osvoji Grend slem, ali ko zna? Možda mu se put otvori - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Ona se potom prisetila i Frensisa Tijafoa, kao nekoga ko bi mogao da okonča Novakovu eru osvajanja grend slem trofeja.

Ono što je interesantno je to da su od njenih favorita da sklone Noleta sa teniske mape, do sada samo Medvedev i alkaraz uspevali da osvoje neki od najvećih turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading