DOBRODOŠLI NA STADION "NOVAK ĐOKOVIĆ": Direktor Australijan opena Tajli: To bi moglo da se dogodi, JA SAM ZA, međutim...

Autor:

Sport

28.09.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je, inače, osvojio 10. titula u Melburnu.

DOBRODOŠLI NA STADION "NOVAK ĐOKOVIĆ": Direktor Australijan opena Tajli: To bi moglo da se dogodi, JA SAM ZA, međutim...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji "belog sporta", čak deset puta osvojio je prestižnu grend slem titulu na Australijan openu. Stoga, opravdano se povela polemika da li Nole zaslužuje da se barem jedan od stadiona u teniskom kompleksu u Melburnu nazove po srpskom teniskom kralju, koji je zbirno osvojio čak 24. "mejdžora".

Tim povodom oglasio je Greg Tajli, direktor "Ozi opena".

Davanje imena areni bi bila kombinacija koja bi mogla da se dogodi. Svakako bih bio za to da se takva čast ukaže Novaku na neki način, za neverovatna dostignuća u Australiji - rekao je Tajli.

Međutim...

- Vi ste drugi čovek koji me je to danas pitao. Odluka i imenovanje stadiona nisu moja ili odluka Tenis Australije. Dosta ljudi to ne razume. Za razliku od Vimbldona, Rolan Garosa i US Opena, koji poseduju sve što se nalazi u njihovim kompleksima, naše zgrade poseduje Vlada Viktorije i mi ih iznajmljujemo. Ne posedujemo ih i oni investiraju u njih - naglasio je Tajli u podkastu "Rok en Rol Tenis" i dodao:

Foto: Profimedia

Kreg Tajli

- Negde u septembru ili decembru se mi useljavamo, odrađujemo sve što se samog događaja tiče i negde do sredine februara se ponovo iselimo. Onda se tu održavaju koncerti i ostale manifestacije. Tada ni ne vidite stadione i terene. Želimo da imamo nešto naše, jer bi u tom slučaju imali prostora za više teniskih aktivnosti tokom godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading