DVE GODINE TRENIRAJU ZA PRVI INTIMAN ODNOS: Kada čujete i vidite kako to rade samo ćete se prekrstiti (FOTO)

Autor:

Lifestyle

28.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi par odlučio je da se pripremi za prvi intiman odnos i to na nesvakidašnji način.

DVE GODINE TRENIRAJU ZA PRVI INTIMAN ODNOS: Kada čujete i vidite kako to rade samo ćete se prekrstiti (FOTO)

Foto: Instagram/define.louis

Džonatan i Naja odlučili su da neće imati intiman odnos pre venčanja. Oni već dve godine intenzivno treniraju za medeni mesec, a zakleli su se da neće imati odnose pre venčanja. On je i te kako pobožan i zbog toga apstinira tri godine.

Priprema za prvu bračnu noć u njihovom slučaju podrazumeva uzimanje suplemenata koji povećavaju libido. Džonatan radi vežbe koje jačaju ključne mišiće, a pomažu da "ne bi ostao bez daha". 

Foto: Instagram/define.louis

Džonatan i Naja vežbaju za odnose

Iako još nisu odredili datum, nameravaju da se venčaju 2025. godine nakon čega idu na medeni mesec u jugoistočnu Aziju ili Grčku. Objasnio je njihovu odluku:

- Kao hrišćani, verujemo da je naše telo hram i da u braku muškarac i žena daju jedno drugom svoja tela. Stoga joj želim dati sve što mogu i pobrinuti se da joj se sviđa ono što vidi. Verujem da će prvi put biti iskustvo, sa svim uzbuđenjem planiranja venčanja i braka. Naša prva noć biće trešnja na vrhu - kaže on, a njegova buduća supruga objašnjava:

- I ja sam bila u teretani pripremam se, a Džonatan mi je pomagao. Za mene su to pripreme za dan venčanja koliko i pripreme za medeni mesec - moram dobro da izgledam u svojoj haljini. Ali svakako se veselim i našem prvom zajedničkom vremenu - ovo čekanje je zabavno - objasnila je buduća mlada za "Dejli star".

Foto: Instagram/define.louis

Ovako par vežba za prvu bračnu noć

Inače, oni su imali intimne odnose ranije, ali sa drugim partnerima. Zbog toga, često su u iskušenju.

- Ako odemo u noćni izlazak, odlučimo se da idemo negde na pola puta kako ne bismo došli u iskušenje da prespavamo zajedno.  Pomaže i iskren razgovor - priznanje da smo uzbuđeni - ističu iskreno oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading