OVAJ GLUMAČKI PAR JE IZDOMINIRAO NA DODELI OSKARA: Njihove odevne kombinacije su se UKLOPILE, o njenoj FIGURI samo pljušte pohvale! (FOTO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

11.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su prikupili samo pozitivne komentare.

OVAJ GLUMAČKI PAR JE IZDOMINIRAO NA DODELI OSKARA: Njihove odevne kombinacije su se UKLOPILE, o njenoj FIGURI samo pljušte pohvale! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Oskar

Glumci Emili Blant i Džon Krasinski privukli su pažnju na dodjeli Oskara svojim šik izgledom, ali i samom enerijom koja je zračila. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Njih dvoje su mamili sve poglede, sijali su

Emili je nosila svetlucavu haljinu koja je pratila njenu liniju tela, a bila je u boji slonovače. Ono što je bilo interesantno, jeste to da je Džon obukao odelo u istoj boji, te su oni bili pravi "mečing" par koji je prikupio samo pozitivne komentare. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Njena haljina je bila detaljno osmišljena sa nakitom koji je dao pun sjaj

Neobična situacija 

Nije tako retko da se na ovakvim bitnim događajima dešava da javnost i fanovi pokušavaju da dešifruju razgovore. 

Baš to se i ovom glumačkom paru dogodilo pre mesec dana . Tokom njihovog razgovora, fanovi su protumačili da je Džon izjavio želju za razvodom. Ipak, to je bila čista glupost jer se na snimcima vidi kako Emili komentariše hladnoću, dok joj glumac potvrdno odgovara i izjavljuje da želi što pre unutra da uđe. 

 

Jedno je sigurno, a to je da je ovaj par baš stvoren kao iz filmova. Mnogi im se dive, ali i zavide na njihovoj stabilnosti ali i samom zajedničkom izgledu koji itekako mami i šarmira sve. Ipak, najvažnija je energija koja je toliko jaka da  se vidi i oseti i preko malih ekrana. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading