OVO JE NAJPRLJAVIJI DEO U KUĆI: Jedna majka je APELOVALA sve da odmah provere šta se nalazi ISPOD!

Autor: M.O.

Lifestyle

17.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo verovatno ovaj deo u kući veoma retko čistite.

OVO JE NAJPRLJAVIJI DEO U KUĆI: Jedna majka je APELOVALA sve da odmah provere šta se nalazi ISPOD!

Foto: Shutterstock

Pospremanje kuće, čišćenje

Nedavna objava na Fejsbuku australijske mame Džodi Alen privukla je pažnju na često zanemareni problem u mnogim domaćinstvima: čistoću kauča.

Alen je podelila fotografije šokantne količine otpada i prljavštine koja se nakupila ispod jastuka njenog kauča, otkrivajući problem s kojim se mnogi mogu povezati, ali često ga zanemaruju.


Nakon što je ostavila svoje sinove kod bake da temeljno očisti kuću, Alen je bila zgrožena kada je otkrila kolekciju starih ostataka hrane, smeća, raznih dečijih igračaka i mnoštvo druge prljavštine koja je vrebala ispod jastuka njenog kauča.

Koliko god da je bilo čudno i ružno, mnogi roditelji su se poistovetili sa njom. Kada imate malu decu sve je ovo itekako razumljivo. Ne treba osuđivati već pružiti saosećanje i podršku ljudima koji imaju malu decu. 

- Zbog ovog posta osećam se mnogo bolje u vezi sa održavanjem svoje kuće, znajući da je to sasvim normalno - napisala je jedna majka.


Ovaj "incident" je takođe podstakao stručnjake za čišćenje da istaknu i druge često zanemarene delove domaćinstva koji zahtevaju pažnju. To uključuje kvake na vratima, prekidače za svetlo, pa čak i tuševe, koji se često pretpostavljaju da se "samostalno čiste". Uvidi stručnjaka osvetlili su važnost obraćanja pažnje na ove zanemarene delove kako bi se održao zaista čist životni prostor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading