UOČI BOŽIĆA - VEČERAS IZGOVORITE OVU MOLITVU: Moćne i JAKE reči posle kojih će vam sve ići NABOLJE!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova molitva će vam podariti mir.

UOČI BOŽIĆA - VEČERAS IZGOVORITE OVU MOLITVU: Moćne i JAKE reči posle kojih će vam sve ići NABOLJE!

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

Psalmi predstavljaju moćno sredstvo molitve, čineći značajan deo Starog zaveta. Ova zbirka od 150 molitava u stihu obuhvata širok spektar tema, uključujući molitve za oproštaj grehova, izražavanje slave i poštovanja prema Bogu, kao i proročanstva o dolasku Isusa Hrista na zemlju.

Vekovima se veruje da reči svetih Psalama prodiru duboko u srce pojedinca, pružajući duhovnu snagu i utehu. Smatra se da ove molitve imaju moć da oteraju nečasne sile, čineći osobu otpornom na duhovne izazove, ako se redovno čitaju i nose u srcu.

Kada im se u životu dešavaju loše stvari i nikako da sve krene na bolje, veče pre Božića treba izgovoriti ovu molitvu.

Republika

Foto: printskrin/spc

Veče pre Božića treba izgovoriti ove moćne reči

 

Psalam 50 jedan je od najčešće pominjanih, a veruje se i najmoćnijih

Psalam 50:

"Pomiluj me, Bože, po velikoj milosti svojoj, i po obilju milosrđa svoga očisti bezakonje moje.

Operi me sasvim od bezakonja moga, i od greha moga očisti me, jer ja znam bezakonje svoje i greh je moj stalno preda mnom.

Tebi jedinome sagreših, i zlo pred Tobom učinih, da se opravdaš u rečima svojim i da pobediš kad ti sude. Gle, u bezakonjima se začeh, i u gresima rodi me mati moja. Jer gle, istinu ljubiš, i javljaš mi neznano i tajno svemudrosti svoje. Pokropi me isopom, i očistiću se; operi me, i biću belji od snega. Daj mi da čujem radost i veselje, da se prenu kosti potrvene.

Odvrati lice svoje od grehova mojih, i sva bezakonja moja očisti. Srce mi čisto sazdaj, Bože, i duh prav obnovi u meni.

Ne odbaci me od lica Tvoga, i Duha Tvoga Svetoga ne oduzmi od mene. Daj mi radost spasenja Tvoga, i duhom vladalačkim učvrsti me. Naučiću bezakonike putevima Tvojim, i nepobožni će se obratiti Tebi. Izbavi me od krvi, Bože, Bože spasenja moga; obradovaće se jezik moj pravdi Tvojoj. Gospode, otvori usne moje, i usta će moja kazivati slavu Tvoju. Jer da si hteo žrtve, prineo bih; za žrtve paljenice ne mariš.

Žrtva Bogu je duh skrušen; srce skrušeno i smerno Bog neće prezreti. Po blagosti svojoj, Gospode, čini dobro Sionu, neka se podignu zidovi jerusalimski.

Onda će Ti biti mile žrtve pravde, prinosi i žrtve paljenice; tada će metati na žrtvenik Tvoj teoce."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading