UZELA JE DŽAK IZ KONTEJNERA I SAMO ŠTO SE NIJE ONESVESTILA OD ŠOKA: Ono što je uspela da nađe gleda i ne trepće 17 miliona ljudi! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova devojka baš ima sreće!

UZELA JE DŽAK IZ KONTEJNERA I SAMO ŠTO SE NIJE ONESVESTILA OD ŠOKA: Ono što je uspela da nađe gleda i ne trepće 17 miliona ljudi! (VIDEO)

Foto: TikTok/glamourddive

Jedan TikTok profil otkriva sve dragocenosti koje je jedna žena pronašla u kontejneru. Ela je podelila svoj "veliki džekpot" putem videa objavljenog na njenom TikTok kanalu @glamourddive gde često kači sve ono što je pronašla u kontejneru.

Jedan video koji broji skoro osamnaest miliona pregleda ostavio je bez reči kako nju tako i korisnike pomenute društvene mreže. Kutija je bila prepuna markirane šminke, odnosno pudera za lice poznatog brenda Mek, ali i parfema i drugih proizvoda za negu.

U sledećem viralnom videu, devojka pronalazi torbu poznatog brenda i to sa etiketom. U pitanju je tašna bebi plave boje, ali i muške bokserice Kevin Klajn.

Foto: TikTok/glamourddive

Šta je žena pronašla u kontejneru

To nije sve, pronalazi još jednu torbu vrednosti 275 dolara, kao i sveću, proizvode za negu tela takođe novu i zapakovanu duksericu i šnale. Sve je novo i nikada korišćeno, odnosno bar tako deluje s obzirom na to da sve ima etiketu i cenu na istoj.

Sve što je našla bilo je zapakovano u posebnom džaku, odnosno izolovano od prljavštine i smeća u kontejneru.

Mnogi tvrde da je ova devojka prava srećnica. Neki su se i našalili da je ovo odličan izgovor kada preterate sa kupovinom, a želite to da sakrijete od partnera.

"Dala si mi ideju da mužu kažem da sam šminku našla u kontejneru kako me ne bi grdio", "Idem da tražim torbe po kontejnerima", "Neko je definitivno greškom bacio ovo", "Kako možeš da tražiš po kontejneru, a da te ne osude", pisali su joj ispod videa.

@glamourddive Wait until you see what i found in this dumpster.. #dumpster #dumpsterdiving #insane #coach #glamourddive ♬ Glamorous - Fergie

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading