TURČIN SE PRESELIO U SRBIJU I POŽALIO TAŠTI NA SUPRUGU MILENU: Ovako to rade naše ŽENE, jednim komentarom mu ZAPUŠILA usta! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozvao je taštu da kaže kako žena nije ispunila njegov zahtev.

TURČIN SE PRESELIO U SRBIJU I POŽALIO TAŠTI NA SUPRUGU MILENU: Ovako to rade naše ŽENE, jednim komentarom mu ZAPUŠILA usta! (VIDEO)

Foto: TikTok /turcinusrbiji

Junus se žali

Junus Emre Dogan (24) u Srbiju se preselio zbog ljubavi koju gaji prema Mileni. Upoznali se u Alanji za vreme korone, a sada tri godine kasnije oni su venčani.

Inače, ovaj par postao je popularan i na društvenim mrežama zato što dele zanimljive video snimke gde zajedno prikazuju kako našu kulturu, tako i ono što je on tokom godina stekao i naučio u Turskoj. Jednom prilikom bio je gost i na srpskoj svadbi kojoj se svaki put raduje zbog rakije, a onda je i pokazao svoje umeće kada muzika svira kolo.

Junus se uklopio i poštuje srpsku tradiciju i običaje, ali se povremeno i šali sa Mileninom porodicom, sa kojom je i više nego u dobrim odnosima. U jednom od video snimaka koje je objavio na TikTok - u pokazao je kako se šali sa svojom taštom.

Foto: TikTok /turcinusrbiji

Junus se žali tašti na suprugu Milenu

Video je nazvao "Teške ipak srpske žene", dok je u opisu videa koji je objavio napisao "Važno pitanje za taštu, a i za vas je: Ko još sme da se žali tašti?".

Potom pokazuje kako zove taštu da joj se žali na suprugu Milenu.

Već na početku razgovora vidimo koliko je njihov odnos lep, on nju naziva "mama".

- Nešto važno sam hteo da ti kažem  - 

- Kaži srce brzo - govori mu tašta.

- Tvoja ćerka je bas bezobrazna, neće da mi pere noge - kaže momak, dok se njegova tašta smeje.

- Ma nemoj, sad bih ti ja oprala - odgovara mu tašta kroz osmeh.

Momak objašnjava da mu je žena navodno rekla kako mu smrde noge zbog čega je on tražio da mu opere. 

@turcinusrbiji Važno pitanje za taštu a za vas je : Ko još sme da se žali tasti? #SAMOŠALA #turcinusrbiji ♬ original sound - Turcinusrbiji

Njihov duhovit razgovor objavili su na TikTok - u, a u komentarima ljudi su pričali svoje mišljenje:

"Peri sam, nisi nesposoban", "Dobra fora", "Ja bih je ostavio, zna se šta žena mora da radi", "Nemoj da se tako šališ, kod nas nema toga čak ni u seriji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading