KADA JE OVA ŽENA SKINULA ŠMINKU MNOGI SU SE ZALEDILI U MESTU: Pazite koga vodite kući, pašćete u nesvest zbog OVOGA! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi kažu da nakon ovog videa ne mogu da spavaju.

KADA JE OVA ŽENA SKINULA ŠMINKU MNOGI SU SE ZALEDILI U MESTU: Pazite koga vodite kući, pašćete u nesvest zbog OVOGA! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/denturequeen21

Devojka koja se predstavlja kao "Kraljica proteze" prepoznatljiva je po svojim neverovatnim transformacijama. Istetovirana po celom telu, uključuju i lice, bez zuba i sa tankom kosom u trenu se može transformisati u vatrenu crvenokosu ili zavodljivu plavušu.

Koliko je šminka moćno sredstvo i pomaže u transformaciji pokazano je i na ovom primeru. Žena koja je doslovno neprepoznatljiva bez šminke pokazala je kako izgleda proces i finalni rezultat nakon što je nanela šminku i stavila periku.

Na lice prvo nanosi kremu, a potom stavlja puder kako bi prekrila tetovaže. Svoje tetovirane obrve takođe krije, a onda iscrtava mnogo prirodnije kako bi joj zelene oči došle više do izražaja. Da bi naglasila konture lica na određenim mestima stavlja tamnije linije i potom ih blenda četkicama. Na kraju stavlja veštačke zube i plavu periku. Njena trasformacija je ogromna sa čime su bili u saglasnosti i mnogobrojni komentatori na TikTok - u.

Foto: TikTok/denturequeen21

Devojka sa TikTok - a se transformisala uz pomoć šminke

- Postaješ sve bolja i bolja - pisali su.

- Pravilo broj jedan momci....odvedite devojku na kupanje - predlažu.

- Iskreno, ovo je razlog zašto se ne šminkam, ovo je kao najveća laž ikad pogledana - piše jedna devojka.

- Onda me posle pitaju zbog čega imam problem sa poverenjem - komentarišu.

- Moram da priznam bio me je strah - tvrde neki.

Njeni video snimci popularni su na društvenim mrežama, a ovo je jedan od zapaženijih. Preko 4 miliona ljudi pogledalo je njenu transformaciju.

Šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading