I KAMEN BI ZAPLAKAO! Ćerka Jelene Čvorović pala u ZAGRLJAJ slavne Tanje Bošković - najemotivniji prizor sa sahrane naše glumice! (GALERIJA)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

08.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Paunović, ćerka Jelene Čvorović, našla je utehu u zagrljaju Tanje Bošković!

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Ćerka Jelene Čvorović pala u ZAGRLJAJ slavne Tanje Bošković - najemotivniji prizor sa sahrane naše glumice! (GALERIJA)

Foto: Republika

Naša slavna glumica Tanja Bošković stigla je na sahranu svoje koleginice Jelene Čvorović Paunović, koja se održava danas na Novom groblju u Beogradu. Tanja je stigla vidno utučena pa odmah otišla u kapelu, da Jeleninoj ćerki Mini Paunović izjavi saučešće, a ona joj je pala u zagrljaj. Taja je izašla iz kapele i pridružila se ožalošćenima, koji su čekali da se završi opelo i krene tužna povorka.

 kapeli je položen kovčeg sa njenim telom i veliki venac, koji je postavila njena ćerka Mina Paunović. Na groblje su stigle i Jelenine kolege, Nada Blam i Ivan Zarić, kao i književnica Mirjana Bobić Mojsilović, kao i političar Rasim Ljajić, kao i Uroš Kandić, državni sekretar u Ministarstvu trgovine. Stigla je i voditeljka Rada Radenović.

Glumica je rođena kao Jelena Radović, bila je srpska pozorišna i televizijska glumica koja je ostavila dubok trag u domaćoj kinematografiji. Mnogi je pamte po ulozi Žakline u seriji "Srećni ljudi" i kao Kasandre u "Porodičnom blagu".

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Grand Magazin Tv Grand, Republika

Ćerka Jelene Čvorović

Jelena je diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1972. godine, u klasi profesora Milenka Maričića. Rođena je u Bajinoj Bašti, ali je veći deo svog života provela u Beogradu, gde je ostvarila zapažene uloge na pozornici i malim ekranima.

Jelena Čvorović Paunović bila je prepoznatljiva po svom specifičnom, hrapavom glasu, ali i po nesvakidašnjem načinu tumačenja likova koje je igrala. Njena uloga Nine iz kultne serije "Otpisani" i Zorke iz "Porodičnog blaga" obeležile su njenu karijeru, dok je uloga Tankosave Tasić iz "Bele lađe" takođe ostavila dubok utisak na publiku.

Jelena Čvorović Paunović ostavila je neizbrisiv trag u istoriji domaće televizije i pozorišta. Njeni nastupi u predstavama poput "Kokošje slepilo", "Samoubice" i "Balkona" takođe su bili izuzetno cenjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading