OSETILA JE DA JOJ SE NEŠTO MRDA U GLAVI: Kad je videla šta su joj u ordinaciji izvadili iz uha, počela je da vrišti i povraća! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

27.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je podelila svoje strašno iskustvo sa pratiocima na popularnoj društvenoj mreži, upozoravajući da nije jedina kojoj ovako nešto može da se desi.

OSETILA JE DA JOJ SE NEŠTO MRDA U GLAVI: Kad je videla šta su joj u ordinaciji izvadili iz uha, počela je da vrišti i povraća! (VIDEO)

Foto: Tiktok-desiraekelly

Dezire Keli iz Misurija podelila je na TikToku snimak na kom se vidi kako sedi u ordinaciji, čekajući da bude pregledana, jer je osetila da ima nešto u uhu.

Kad je medicinska sestra pažljivije pogledala njeno uho, videla je da se u njemu nalazi neka sklupčana životinjica koja se šćućurila u zadnjem delu ušnog kanala.

Keli je bila užasnuta zbog toga. Čekajući da bude opservirana, snimila je novi video u kom se plačući obratila pratiocima:

- Tako me je sramota… Ovo je tako odvratno… Ljudi će pomisliti svašta, a ja sam zaista veoma čista osoba koja baš vodi računa o higijeni.

Potom je otkrila da je u njenom uhu medicinska sestra pronašla ni manje ni više nego pauka!

- Bio je živ. Čim sam ga videla, počela sam da povraćam. Mislim da nikada više neću moći da zaspim – podelila je Keli svoje traumatično iskustvo.

 

@desiraekelly Replying to @Jackson Family ♬ original sound - desiraekelly

 

U narednom video-snimku objasnila je kako je došlo do toga da zatraži medicinsku pomoć zbog nepoželjnog gosta u uhu.

- Probudila sam se oko pet sati ujturo i osetila da se nešto migolji u mom uhu. Ali, mislila sam da mi se to samo učinilo, pa sam se vratila u krevet. Otprilike desetak minuta kasnije opet sam se probudila, sela na krevet i osetila treperenje u uhu. Htela sam da odem u Urgentni centar, ali sam ipak rešila da sačekam, verujući da će to treperenje prestati – ispričala je.

Sledećeg dana javio se ozbiljniji bol koji je Keli uporedila sa „velikom gomilom voska“ koja se kreće po unutrašnjosti njenog uha. Tad je shvatila da je vrag odneo šalu i da što pre mora da ode da zatraži lekarsku pomoć.

Medicinska sestra je odlučila da joj ispere uho. U početku se ništa nije pojavljivalo. Potom je uzela novu bocu tečnosti za ispiranje i tek tad je Keli osetila da se nešto opet migolji. Kad je na svom džemperu ugledala pauka, dodatno joj je pozlilo.

- Trebalo je da znam da to nije neka mala buba, jer je medicinska sestra odskočila kad se životinja „iselila“ iz mog uha. Dok je crni pauk padao sa mog ramena na pod, gledala sam u njegovih osam nogu, počela da vrištim, a onda sam ostala bez vazduha – prepričava Keli svoje bolno iskustvo.

Sad ju je, kaže, sramota kako je odreagovala, ali se, dodaje, zaista uplašila.

- Napustila sam ordinaciju bez bube u uhu i bez dostojanstva – komentariše Keli.

Od tada svake noći spava sa čepićima u ušima, kako joj se ne bi ponovila nemila situacija.

Njeni pratioci na TikToku apsolutno su razumeli traumu kroz koju je Keli prošla.

- Mislim da do kraja života ne bih smeo da zaspim bez čepića u ušima.

- To je stvarno velika trauma. Apsolutno te razumem.

- Vrištala bih do kraja života – bili su samo neki od komentara ispod njenih videa na temu pauka u uhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading