TAMARA SE PORODILA U AVIONU: Devojka nije ni znala da je TRUDNA, pri sletanju je krenula prava AGONIJA, svi putnici su bili šokirani!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.10.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije tako retko da žene ne znaju da su u drugom stanju, sve do porođaja.

TAMARA SE PORODILA U AVIONU: Devojka nije ni znala da je TRUDNA, pri sletanju je krenula prava AGONIJA, svi putnici su bili šokirani!

Foto: shutterstock

Svaka žena ima drugačije telo i svoju priču o trudnoći i znakovima po kojima je znala da je trudna. Međutim, ponekad žene ne znaju da su trudne neko duže vreme, a i onda ih trudnoća "iznenadi"

Žena po imenu Tamara je privukla pažnju kada se prošle godine porodila, ni manje ni više nego u avionu. 

Ono što je još fascinantnije, Tamara nije ni znala da je trudna! 

Bila je na letu KLM-a iz Ekvadora za Amsterdam, a samo nekoliko sati pre sletanja, žena je osetila bolove u stomaku i otišla u toalet gde se posle par kontrakcija porodila. 

Srećom, u avionu su se nalazila dva lekara, medicinska sestra iz Australije, koji su odmah pritrčali u pomoć. 

 

 

Porodilja je prebačena u bolnicu nakon sletanja. I mama i beba se osećaju dobro, potvrdili su iz bolnice.

Tamara će, kada uslovi to budu dozvoljavali, nastaviti put za Madrid, kako je prvobitno planirala, nakon što joj je bolnica osigurala potrebnu dokumentaciju za bebu.

Kako navode iz bolnice, majka je sinu dala ime po jednom od ljudi koji su joj pritekli u pomoć, Maksimilijan. Ime je veoma popularno u svetu pa i u našoj zemlji.

Ime Maksimilijan ima latinske korene. Ime dolazi od rimskog ličnog imena Makimilianus, koji dolazi od istoimenog Makimusa, što znači "najveći“. Ime Makimilian odgovara srodnom imenu Makim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading