"POBAČAJI KOJE SAM DOŽIVELA BILI SU BLAGOSLOV": Bijonse iskreno o životnoj BOLI koju je prebrodila zahvaljujući OVOJ situaciji!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je bila emotivna i iskrena kada je otvoreno progovorila o spontanim pobačajima.

"POBAČAJI KOJE SAM DOŽIVELA BILI SU BLAGOSLOV": Bijonse iskreno o životnoj BOLI koju je prebrodila zahvaljujući OVOJ situaciji!

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ steps2it2

Jedna od popularnijih pevačica današnjice, Bijonse, otvoreno je pričala o emotivnom bolu koji je doživela zbog nekoliko pobačaja. 

Počeo sam da tražim dublji smisao života, kroz lekcije na koje sam nailazila, a za koje nisam ni znala da su mi potrebne. Uspeh mi sada znači nešto sasvim drugo. Naučila sam da je svaki bol i svaki gubitak zapravo neka vrsta poklona . Pobačaji su me naučili da moram da postanem sopstvena majka pre nego što postanem nečija. Kada sam dobila Blu,  moja potraga za svojom svrhom postala je dublja. Osećam se kao da sam umrla i da sam se ponovo rodila, što me je učinilo jačom - istakla je ona.

Pobačaj predstavlja spontani gubitak trudnoće pre 20. nedelje. Iako zvanične statistike pokazuju da između 10 i 20% trudnoća završi pobačajem, veruje se da je taj broj mnogo veći, jer neke žene ni ne znaju da su trudne kada do pobačaja dođe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Kada je kroz sve to prolazila, priznala je da joj karijera nije bila na prvom mestu. 

- Biti broj jedan za mene više nije bio prioritet. Moja prava pobeda je stvaranje umetnosti i nasleđa koje će živeti dugo posle mene. To je za mene ispunjenje - iskreno je rekla za "Elle".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Bijonse je danas majka troje dece, ćerke Blu, i šestogodišnjih blizanaca Rumi i Sir. 

Njen brak za poznatim reperom Džej Zijem je prošao kroz razne turbulencije, ali se čini da su oni sve zajedno prebrodili i uspeli da svoju ljubav dvostuko povećaju. Danas izgledaju zaljubljeno kao od prvog dana. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading