POZNATA HRVATICA U VATIKANU NASRED ULICE PODIGLA HALJINU: Zbog onoga što je SEVNULO prolaznici nisu mogli da dođu sebi, FOTKA DANA

Autor:

Lifestyle

25.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajnim prolaznicama priredila je pravi šou.

POZNATA HRVATICA U VATIKANU NASRED ULICE PODIGLA HALJINU: Zbog onoga što je SEVNULO prolaznici nisu mogli da dođu sebi, FOTKA DANA

Foto: Instagram/deniss_jo_dena

Denis Grgić

Slikarka Deniss Grgić ovih dana odmara u Italiji, a njene slike obišle su mreže. Atraktivna crnka dane provodi u Italiji, a odatle kači fotografije kojim će se posebno radovati muški pol. Kada je otišla u Vatikan, tek tamo desio se pravi šou.

Vatikanom se provozila na skuteru u štiklama. Atraktivna crnka vozila se u ljubičastoj haljini - lepršavoj i kratkoj. U jednom momentu istu je bez problema podigla i tako je pozirala.

Prolaznici su imali priliku da vide njenu razgolićenu zadnjicu koju je i fotografisala te objavila na Instagramu. Nije marila za prolaznike već je tako lagodno pozirala.

Foto: Instagram/deniss_jo_dena

Devojka koja je pokazala zadnjicu 

Inače, njen Instagram profil prati više od 90.000 ljudi, a komentari ne izostanu kada objavi neku provokativnu fotografiju:


"Predivna", "Lepotica", "Savršeno", "Vau", "Najlepša", "Koliko si ti predivna", često joj pišu.

Inače, nju upoređuju sa Megans Foks zbog svoje neverovatne lepote, a jednom je rekla šta misli o poređenju sa njom.

- Volim da budem jedinstvena i da se ne upoređujem ni sa kim, a poređenje sa Megan proizilazi iz toga što ljudi vide sličnost, te je to postalo zanimljivo nekima, a drugima ne. Megan Foks uspešna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obe jedinstvene svaka na svoj način i da obe imamo vrednosti koje nosi vlastitu ličnost - rekla je za "šou biz".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading