JELENA ĐOKOVIĆ "ZAČINILA" DOSADNU POSLOVNU KOMBINACIJU: Na koncertu Hausera izgledala je BOŽANSTVENO, o njenoj smelosti svi govore (FOTO)

Autor:

Lifestyle

25.10.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak i Jelena Đoković sinoć su "okupirali" pažnju publike.

JELENA ĐOKOVIĆ "ZAČINILA" DOSADNU POSLOVNU KOMBINACIJU: Na koncertu Hausera izgledala je BOŽANSTVENO, o njenoj smelosti svi govore (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Koncert Stjepana Hausera održan je sinoć u beogradskoj Areni. Iako su svi uživali u dobroj muzici mnogi nisu mogli da ne primete Đokoviće koji su veselo plesali i uživali u talentu Hausera. Novak i Jelena Đoković došli su u pratnji njegovog brata Marka i supruge Letisije koja je iz Brazila. Svi zajedno su uživali i igrali.

U momentima dobrog raspoloženja na binu je izašao i Novak Đoković, a kada je zasvirao saksofon svi su samo u njega gledali dok aplauz nije izostajao. Pored Đokovića koji su privlačili pažnju dobrom energijom i veselim raspoloženjem, Jelena je ponovo oduševila prisutne stajlingom.

Foto: instagram/igranje_sa_kikanima

Novak i Jelena na koncertu

Klasično, a elegantno je sinonim za ovu mladu damu. Tako da, ovoga puta Jelena se pojavila u belom kompletu, kao što su široke bele pantalone i uska jednostavna majica koja je pravi pečat jer je golih ramena. Prepoznatljiva po ravnoj kosi, i ovoga puta imala je jednostavnu frizuru. Jelenina kombinacija odlična je i za posao, ali uz dodatak u vidu u sakoa u možda nekoj "jačoj" boji. Od sinoć ne prestaju pohvale na račun njenog supruga, kao i nje.

Da li vam se dopada stajling Jelene Đoković?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading