"ŽELIM DA TAJ DOKTOR TRUNE U ZATVORU": Preminula PEVAČICA nakon komplikacija - zbog tela iz snova legla je na sto kod njega i nikada se nije probudila (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.08.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je preminula u 38oj godini zbog komplikacija tokom liposukcije.

"ŽELIM DA TAJ DOKTOR TRUNE U ZATVORU": Preminula PEVAČICA nakon komplikacija - zbog tela iz snova legla je na sto kod njega i nikada se nije probudila (FOTO)

Foto: unsplesh.com

Pacijentkinja u bolnici

Peruanska pevačica Julijana Perea preminula je u 38oj godini zbog očiglednih komplikacija tokom liposukcije - što je porodica nazvala slučajem kriminalnog medicinskog nemara. Njena majka Purita Tores, potvrdila je smrt ćerke u izjavi za lokalne medije.

- Moj suprug mi je javio da je naša devojčica umrla - rekla je kroz suze, dodajući da nisu ni znali da je otišla na operaciju.

Izvođačica, članica grupe Electro Ritmo i poznata po svom živahnom vokalu i harizmi, navodno je 22. avgusta otišla u kliniku u Loretu kako bi se podvrgnula estetskoj operaciji, izveštava "Miror". Desilo se da je pevačica doživela srčani zastoj dok je bila pod anestezijom. Odmah su je odveli u hitnu pomoć u obližnju bolnicu, ali je ubrzo preminula.

Obdukcija je kasnije pokazala da je umrla od akutnog bilateralnog plućnog edema. Iako u to vreme nije bila upoznata s procedurom, porodica sada traži pravdu.

Foto: Printscreen/nypost.com/

Preminula pevačica Julijana pevala je ovde

- Uvek se bojala da će te stvari poći po zlu. Želim da taj doktor trune u zatvoru - istakla je porodica.

Oni su sada podneli tužbu protiv hirurga Džona Kasada del Kastilja, optužujući ga za kriminalni nemar i propust da pravilno nadzire i pruži odgovarajuću negu svom pacijentu.

Lekar je navodno uhapšen pod sumnjom za ubistvo iz nehata, ali je u međuvremenu pušten, navodi "Miror". Osim što je bila muzička zvezda, žena je takođe bila opstetričar i regionalni dekan Koledža of Obstetricians of Loreto. Ta ustanova izjavila je saučešće na Fejsbuku:

- Žalimo zbog smrti naše članice Opstetričarskog reda Julijane Perea Tores.

Iza nje je ostalo dvoje dece, od 19 i 8 godina. Perea nije prva koja je umrla nakon neuspešnog zahvata liposukcije.

Da podsetimo, liposukcija je jedan od zahvata estetske hirurgije. Znači isisavanje masnog tkiva sa određenih delova tela kako bi se oblikovalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading