KRALJEVSKA DADILJA DECI NE SME NI SLUČAJNO DA IZGOVORI OVU REČ: Mnogi ne razumeju zbog čega, ali ona se STROGO PRIDRŽAVA

Autor: N.J.

Lifestyle

16.08.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Boralo je dadilja deci iz kraljevske porodice, a u sklopu obuke naučila je koju reč ne sme da upotrebljava kada im se obraća.

KRALJEVSKA DADILJA DECI NE SME NI SLUČAJNO DA IZGOVORI OVU REČ: Mnogi ne razumeju zbog čega, ali ona se STROGO PRIDRŽAVA

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton, Vilijam i dadilja

Kraljevska porodica poštuje mnogobrojne protokle koji se široj javnosti  mogu činiti pomalo smešnim. Takođe, oni imaju posebna pravila kada su u pitanju dadilje jer one mogu da utiču na detetov um i ponašanje, stoga je logično da postoji spisak kojih se dadilja u kraljevskoj porodici mora pridržavati, prenosi "Miror".

Dadilja dece Kejt Midlton i princa Vilijama, Marija Boralo školovala se u prestižnoj školi, a zaposlila se kod njih kada je njihov sin imao samo nekoliko meseci. Između ostalog je naučila da nikada deci ne sme reći reč "deca" već im se mora obraćati imenom.

Foto: Tanjug/AP

Kejt i Vilijam sa sinom

- Reč dete je zabranjena. To je znak poštovanja prema deci kao pojedincima - rekla je Luis Heren, autorka o kraljevskoj porodici i dodala da se samo u određenim slučajevima dadilje mogu tako obratiti deci. 

Dadilja izgleda malo zastrašujuće u strogoj, poslovnoj uniformi ali je bitno da je deca vole. Takođe, otkrivena su neka pravila koja deca moraju da poštuju. Ona idu na spavanje u 19 h, a svaki dan uvode se neka nova jela i ukusi. Isto, vreme za igru uvek mora biti napolju, a ne unutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading