KRUG SE SUZIO! Delije, obratite PAŽNJU! Poznato koga bi Zvezda MOGLA da dobije u grupi Lige šampiona!

Autor:

Sport

16.08.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko bude iznenađenja uslediće pomeranja po šeširima.

KRUG SE SUZIO! Delije, obratite PAŽNJU! Poznato koga bi Zvezda MOGLA da dobije u grupi Lige šampiona!

Foto: Starsport

Preostao je da se odigra još samo jedan revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle duela AEK-a i zagrebačkog Dinama (prvi meč Grci dobili na Maksimiru 2:1) biće poznato svih deset učesnika plej-of faze najelitnijeg klupskog takmičenja.

Za sada se zna da će na poslednjoj stepenici snage odmeriti: Makabi Haifa - Jang Bojs, Antverpen - AEK/Dinamo Zagreb, Rakov - Kopenhagen, Molde - Galatasaraj na stazi šampiona, odnosno, Glazgov Rendžers - PSV Ajndhoven i Braga - Panatinaikos na stazi pratilaca.

Klub sa Marakane može da preskoči neke rivale, ali sve će zavisiti od od rezultata u plej-ofu, a u slučaju da svi favoriti opravdaju svoje uloge, to bi izgledalo ovako. U trećem šeširu, u kojem je i Crvena zvezda, našli bi se Braga i Rendžers ili PSV, što faktički znači da Portugalci, Škoti ili Holanđani ne mogu biti protivnici šampiona Srbije.

Republika

Foto: Starsport

 

Mnogo toga zavisiće i od duela AEK-a i zagrebačkog Dinama, jer će hrvatski prvak, ako uspe da izbori prolaz, a kasnije savlada i Antverpen biti takođe u trećem šeširu, dok bi u slučaju da dalje odu Grci, AEK bio smešten u četvrti šešir i automatski se našao među potencijalnim rivala Baharovog tima.

Prolazak grčkog tima doprineo bi pomeranju Kopenhagena za mesto naviše, što znači da bi i Danci, pod uslovom da eliminišu Rakov, "upali" u treći šešir, pa ne bi mogli da igraju sa srpskim predstavnikom. Sa druge strane, atinski žuto-crni posle Dinama, moraju da eliminišu i Antverpen.

Po tom scenariju, ukoliko svi favoriti trijumfuju, potencijalni rivali crveno-belih iz četvrtog šešira, kada je reč o kvalifikantima, bi bili Galatasaraj, Jang Bojs i Antverpen ili AEK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading