MONSTRUM IZ GRADAČCA TRENIRAO POZNATU PEVAČICU: Uklonila sve slike sa društvenih mreža nakon stravičnog ZLOČINA!

Autor:

Zabava

16.08.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatu pevačicu trenirao Nermin Sulejmanović, monstrum iz Gradačca!

MONSTRUM IZ GRADAČCA TRENIRAO POZNATU PEVAČICU: Uklonila sve slike sa društvenih mreža nakon stravičnog ZLOČINA!

Foto: Facebook

Nermin

Mlada pevačica Meliha Imširović, koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda", poznavala je Nermina Sulejmanovića, monstruma iz Gradačca. Kao i mnogi iz Gradačca, poznavala ga je preko njegovog posla.

Republika

Foto: Shutterstock, Facebook

Nermin Sulejmanović

Naime, on je takmičarku "Zvezda Granda" trenirao u teretani u kojoj je radio. Na njenom Fejsbuk profilu su stajale fotografije sa njim, ali ih je obrisala.

Republika

Foto: instagram printscreen

Meliha Imširović

Fotografije su osvanule na društvenoj mreži Tviter. 

- "Zvezda Granda" Meliha Imširović trenirala sa Nerminom Sulejmanovićem, monstruom iz Gradačca - stoji u naslovu ove objave.

Čim se zločin dogodio, pevačica je fotografije uklonila. Podsetimo, Nermin je prvo brutalno pretukao Nizamu Hećimović, svoju nevenčanu suprugu, a potom je ubio u uključenju uživo. Nermin je ubio još dvoje ljudi, dok je troje tog dana ranio.

Republika

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, facebook - Nizza Hecimovic

Nizama Hećimović

Meliha se prošle godine našla u centru skandala, kad se na društvenoj mreži TikTok pojavio skandalozni snimak, kada je suprug "Zvezde Granda" Dade Mešaljić uhvaćen u prisnom odnosu sa njenom koleginicom Melihom, dok je Dada bila u poodmakloj trudnoći. Dada se tada oglasila i objasnila ozbiljnost situacije.

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti. Voli vas vaša Dada - napisala je pevačica u svojoj objavi tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading