NAJSTARIJA MANEKENKA IMA 94 GODINE, A NEGUJE SE NA POTPUNO ČUDAN NAČIN: Današnje devojke nazvala ALJKAVIM, a svi je znaju kao MADONINU KOPIJU

Autor: N.J.

Lifestyle

26.06.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se mnogo razlikuje od drugih manekenki, a u svojim najboljim godinama pristala je da pozira kao Madona.

NAJSTARIJA MANEKENKA IMA 94 GODINE, A NEGUJE SE NA POTPUNO ČUDAN NAČIN: Današnje devojke nazvala ALJKAVIM, a svi je znaju kao MADONINU KOPIJU

Foto: www.profimedia.rs

Dafne

Za ženu koja je ceo život provela pred kamerama Dafne Selfi je iznenađujuće bez sujete. Ona je napravila fotografiju u replici čuvenog kostima koji je nosila Madona sa istaknutim grudnjakom uz visoki, konjski rep i po tome je veoma upamćena. Reč je o korsetu koji je napravio Žan Pol Gotje za Madoninu turneju "Blonde Ambition" 1990. godine. Zahvaljujući Dafne, kampanja da se grudnjaci daju u dobrotvorne svrhe dobila je veliku pažnju.

Iako izgleda mlado i živahno, otkriva da ništa nije radila na licu.

- Nikada mi ništa nisu radili na licu. Ne taj otrov, ne fejslitfting. Mislim da je to bacanje novca. U svakom slučaju, nisam to ni mogla da priuštim! - rekla je.

Mnogi se pitaju kako joj uspeva da ostane tako fit i živahna.

- Mislim da je to delom zbog dobrih gena. Moja majka je bila živa žica, živela je do svoje 95. godine. Nikada se nisam zamarala kremom za kožu ili nečim sličnim. Mrzim sve s čega ne možeš skinuti vrh i kopati okolo tražeći ono što je ostalo na dnu. Neko vreme sam se farbala kod kuće kada sam počela da sedim u ranim četrdesetim. Kosa mi je sada duga jer je jeftinije, ne moram ništa raditi, osim da je zavežem. Izbegavam starinske frizure, trudim se da istaknem vrat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Selfe (@daphneselfe)

Zatim, podsetili su je na jednu fotografiju gde je pozirala u bikiniju sa cvetnim motivima, izgleda prelepo ali toliko drugačije od današnjih modela: ima mali struk, ali prilično zdepasta bedra i široka ramena.

- Nikada ne bih uspela danas. Bila sam preniska, samo 168 centimetara, sa širokim ramenima.  Ali niko od mene nikada nije tražio da smršam -  priznaje i otkriva da se nije depilirala kao pripremu za takvu fotografiju u bikiniju.

Foto: YouTube/ Lorraine

Dafne u emisiji

Sa 20 godina prijavila se za lokalne novine i pobedila. Da li se smatrala lepom dok je odrastala?

- Nekoliko puta su mi rekli da lepo izgledam, ali ne, ne baš. Tada sam imala stabilan posao, bilo je divno. Tada su sve manekenke imale obuku, pokazivali su nam kako da elegantno hodamo i stojimo. Nosila sam krzno, što je u to vreme bilo kontroverzno. Uglavnom sam radila kao model kuće i nekoliko reklama. Često smo se slikali kako držimo cigaretu, a ja nisam ni pušila! - rekla je za "Dejli mejl".

O današnjoj modi nije imala reči hvale.

- Ne gledaju se u ogledalo, zar ne? Mislim da su žene previše aljkave ovih dana. Bez obzira gde sam išla, imala sam šešir, odgovarajuću torbu i cipele. Kao i sve devojke tih dana, a najbolje sam izrađivala svoju odeću. Ne kao danas modeli, koji izgleda da nose uske farmerke između emisija ili pojavljivanja u javnosti. Uvek sam nosila korset. Nikada helanke! - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading