OVA ŽENA JE TRUDNA VEĆ 15 GODINA: Dok joj se jedni DIVE, drugi misle da je to prava HOROR priča, preko 18.000 evra su koštale samo pelene!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.06.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna majka je bila 15 godina u kontinuitetu trudna.

OVA ŽENA JE TRUDNA VEĆ 15 GODINA: Dok joj se jedni DIVE, drugi misle da je to prava HOROR priča, preko 18.000 evra su koštale samo pelene!

Foto: Printscreen/TikTok

mama sa tiktoka

Hona je mama na TikToku koja ima 15-oro dece, prvi put je ostala trudna 1993 godine, a poslednji 2019. godine. 

Bila je trudna svake godine u ovom periodu, osim 2003. i 2017. Što znači da je ukupno bila trudna 15 godina u kontinuitetu.

Iako većina žena pažljivo planira kolika će razlika biti između dece, čini se da Hona nije previše marila za to. 

 

 

Njen video snimak na Tik Toku je postao viralan i privukao pažnju mnogih koji su ostavljali svoje komentare ispod klipova:

-Zvuči kao horor film - napisala je jedna žena,
-Ženo, ti si fantastična jer ja bih na tvom mestu poludela. Bog svakome od nas daje različite sposobnosti - dodala je druga. 

Sve je zanimalo koja je cena troškova za neke osnovne namirnice i potrepštine, s tim da ih je 17. u kući. 

 

 

Hona redovno deli savete i smernice kako roditelji mogu da uštede i pametno koriste svoj budžet, a u jednom video snimku je podelila da je za pelene potrošila više od 18 600 evra. 

Kada god ide u prodavnicu ova mama uzima po pet paketa toalet papira, što je ukupno 30 rolni. Kako je navela, ova zaliha im traje samo jedan mesec.

 

@mommahona15 30 minutes to make breakfast and lunch 😅 good thing I’m in my exercise clothes. #bigfamily #fyp #trending #food #schoollunch #breakfast #granola ♬ Me Gustas Tu - Sped Up Version - Manu Chao

 

U komentarima je konstantno pitaju od čega živi i kako majka uspeva da se bori sa svim tim troškovima. Mnogi navode kako oni to nikada ne bi mogli da priušte.

Ipak, ova mama ističe da uprkos brojnim izazovima sa kojima se suočava u odgajanju 15-oro dece, ona je srećna i ispunjena. Sudeći po objavi iz jednog od poslednjih videa, ona će uskoro postati i baka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading