POSLE OVOGA NEĆETE SE USUDITI DA JEDETE U FAST FUDU! Uhvatio radnicu u NAJODVRATNIJOJ stvari, sve se dešavalo na KUHINJSKOM STOLU, užas! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

16.06.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće vam biti dobro posle ovog videa!

POSLE OVOGA NEĆETE SE USUDITI DA JEDETE U FAST FUDU! Uhvatio radnicu u NAJODVRATNIJOJ stvari, sve se dešavalo na KUHINJSKOM STOLU, užas! (VIDEO)

Foto: TikTok/gladystvofficiel

Na TikTok - u pojavio se video koji je zgrozio mnoge, a verovatno najviše one koji kupuju u fast fudu. Naime, jedan gost restorana ili fast fuda uhvatio je radnicu kako sedi na pultu gde se priprema hrana. Osim što je sedela, ona je podigla nogu, nije nosila obuću, i sekla je nokte na mestu gde se hrana priprema. 

- Ako je ona slobodna da radi ovo javno, možete zamisliti onda šta radi kada nema nikoga - glasio je naslov videa.

Foto: TikTok/gladystvofficiel

Radnica seče nokte na stolu gde se priprema hrana

Oko radnice bilo je dosta voća i povrća, verovatno namirnice koje služe za pripremu obroka i služe se gostima restorana. Originalni zapis je uklonjen, ali su ga preuzele neke druge stranice na TikTok - u, ali kako je prvobitno objašnjeno reč je o restoranu u Pragu. Verujemo da mnogima koji vole da se hrane u fast fudu ili restoranu, nešto ovako uopšte ne prija (najblaže rečeno) da vide. Njen potez apsolutno je neprofesionalan, a s obzirom na to da je pored hrana, naravno da nije higijenski. 

Inače, kada je gost slučajno uhvatio radnicu, ona je samo blago pogledala, čak se nije ni potrudila da ustane sa kuhinjskog stola, ili da bar skine nogu sa istog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading