NAJSKUPLJI APARTMAN NALAZI SE 420 METARA ISPOD ZEMLJE: Do njega vam trebaju KACIGA I ČIZME, ali vas sačeka OVO (FOTO GALERIJA)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.06.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nekoliko sati sna većina je u saglasnosti da je cena previsoka, ali mnogi promene mišljenje kada vide kako apartman izgleda.

NAJSKUPLJI APARTMAN NALAZI SE 420 METARA ISPOD ZEMLJE: Do njega vam trebaju KACIGA I ČIZME, ali vas sačeka OVO (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/ YouTube/The Amazing Adventures of Miles

Ovo iskustvo dostupno je od aprila 2023. godine i ne postoji ništa slično. Da biste došli do kampa "Duboki san"  koji se nalazi u planinskom području u Velsu, morate da prođete kroz viktorijanski rudnik. Ovo je "najdublje" mesto gde možete spavati. Inače, sastoji se od četiri privatne kabine sa dva kreveta, i postoji romantična pećina za dvoje.

Inače, "duboko spavanje" organizovano je jednom nedeljno od subote do nedelje. Vođa puta vas čeka i nakon toga kreće šetnja koja traje 45 minuta uz strme planine. Da biste dalje šetali potrebne su vam kacige i čizme, jer ulazite u najdublji napušteni rudnik na svetu. Put je strm i izazovan, a uz pomoć vodiča biće vam lakše da se snađete i dobijete neophodne informacije. Posle otprilike sat vremena bićete 420 metara ispod zemlje. Kada stignete obezbede vam hranu i piće, a zatim odlazite u sobu da se odmorite.

Tu ćete samo prespavati jer već rano ujutru izlazite iz apartmana, piše na zvaničnoj stranici. Inače noćenje košta oko 410 evra, dok je romantični apartman 640 evra.

O bezbednosti nije ništa naglašeno osim napomene da su instruktor i član osoblja u kabinama pored tokom noći.

Da li biste se usudili na nešto ovako?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading