POZNATA KOZMETIČARKA IMA 47 GODINA, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 20: Otkriva rituale koje praktikuje godinama, a PET stvari strogo izbegava!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.05.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona izgleda kao da je upravo napunila 20 godina, i mnogi dele isto mišljenje.

POZNATA KOZMETIČARKA IMA 47 GODINA, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 20: Otkriva rituale koje praktikuje godinama, a PET stvari strogo izbegava!

Foto: TikTok/ lipsandlattes

Nikol Smit

Nikol Smit ima 47 godina, a ako je suditi prema njenim fotografijama i video snimcima izgleda upola mlađe. Ona radi kao asistent lekara koji se bavi ulepšavanjem. I nju često smatraju dosta mlađom što duguje određenim tretmanima. Objasnila je na koji način neguje kožu:

- Reći ću vam 5 najboljih stvari koje radim kako bi moje lice izgledalo osveženo i mlado.

Prva stvar koja nikoga neće iznenaditi je botoks koji je za nju broj jedan.

- Broj jedan, botoks. Ovo će opustiti mišiće koji uzrokuju bore na vašem gornjem delu lica i dati vam lepo, mladalačko podizanje obrva.

Foto: TikTok/ lipsandlattes

Nikol Smit

Sledeći zahvat koji radi je tretman zatezanja kože. Objašnjava da oni često koriste tretman gde uz pomoć toplote prodiru duboko u kožu kako bi stimulisali proizvodnju kolagena, zatezanje i podizanje.

Na trećem mestu je majronidling koji joj je favorit. Da podsetimo, to je prirodan način obnavljanja kože.

- Ovo je sjajno za poboljšanje teksture kože i ukupan kvalitet iste, kao i za mladalački sjaj.

Nikol je takođe preporučila biostimulatore za lice, koji pomažu da se zadrži volumen kože, nešto što gubimo prirodnim starenjem.

Foto: TikTok/ lipsandlattes

Nikol Smit snima se za TikTok

Na kraju, ističe da filer takođe može pomoći - ako se koristi umereno.

- Ako se stavi na prava područja, poboljšaće izgled vaših očiju i dati lep oblik i volumen obrazima.

Iako nijedan način nije prirodan, odnosno izveden u kućnim uslovima, ona smatra joj se ulaganje isplatilo jer sada izgleda dosta mlađe što joj svakodnevno i govore. Nakon njenih videa, pozitivni komentari ne prestaju te tvrde da "nema šanse da ima 47", kao i da su mislili da je mnogo mlađa.

Zbog čega izgledamo starije nego što jesmo?

Takođe, ona je i navela šta je to što nas uvek čini starijima nego što jesmo.

Na prvom mestu je frizura, zato ne jurite za trendovima već birajte ono što vam zaista i odgovara. Na drugom mestu je kilaža, dok su na trećem mestu žuti zubi. Zato ograničite često konzumiranje vina ili kafe.

Na četvrtom mestu je garderoba i na petom je vaš stav, odnosno kakav utisak ostavljate.

@lipsandlattes The hair theory is real! People may perceive you as looking older with an outdated hair style. Also your choice of fashion can age you! If you are not into style or are wearing clothes you have had for years, its time to change your wordrobe. Yellow teeth can also make you look older. Use teeth whitening or avoid coffee and red wine to keep your smile bright! And lastly… don’t be a KAREN! #hairtheory #middleparthairstyle #aging #agingwell #overweight #botox #aginggracefully #karen #over40fashion #styletips #weightloss ♬ original sound - Nicole Smith Cosmetic Injector

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading