NAJPOPULARNIJA MAMA PODELILA TRIK KOJI UNIŠTAVA KAMENAC I PRLJAVŠTINU U VEŠ MAŠINI: Ovo jednostavno rešenje deluje kao ČAROLIJA

Autor: N.J.

Lifestyle

30.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj pametan trik morate probati!

NAJPOPULARNIJA MAMA PODELILA TRIK KOJI UNIŠTAVA KAMENAC I PRLJAVŠTINU U VEŠ MAŠINI: Ovo jednostavno rešenje deluje kao ČAROLIJA

Foto: pixabay.com

Na TikTok - u možemo pronaći neke pametne savete za čišćenje kako bi kuća blistala, a upravo ovaj naterao je ljude da se iznenade. Džen Vatson, sigurno je najpopularnija mama koja zna sve trikove, a sada je podelila genijalan način kako da se rešite prljavštine i buđi u veš mašini. Ovo je definitivno oduševilo gledaoce što su i pisali u komentarima.

Prvo, ona je podelila kako izgleda gumeni deo od vrata mašine. Tu se nakupila prljavština i buđ. Za takve "situacije", savetovala je dodavanje sode bikarbone i belog sirćeta. Oko dve kašike praha stavljate direktno na to, a zatim prelijete tečnošću tako da smesa počne da peni.

Foto: pixabay.com

Pranje šarenog veša

Nakon toga, Džen je brzo zatvorila vrata i pustila program da sve opere. Čim je bilo gotovo, ona je povukla gumenu postavu kako bi pokazala da je sada dovoljno čista za dalje pranje. Gledaoci su bili oduševljeni, pa su delili svoja razmišljanja.

- Hvala ti na ovom postu, čini mi se da sam sve probao iznutra, a bubanj mašine me izluđuje. Šta tačno koristiš? - pitali su je.

- Ovo je genijalno! Održavanje čistog i zdravog doma ne bi trebalo biti toksično - piše drugi.

Kako da očistite mrlje na česmi?

Prvo je potrebno da očistite lavabo onako kako to regularno i radite. Poprskajte ga nekim sredstvom za čišćenje pa detaljno sunđerom operite i očistite. Vodom sperite sve ostatke sa česme. Onda nekim štapićem nanosite vazelin na česmu i u unutrašnjost lavaboa. Uzmite toalet papir i sve to što ste naneli lepo razmažite. Sve precizno brišite oko dva do tri minuta. Kada ste naneli vazelin, lavabo će se sijati, a koliko god prskali vodom, neće ostati tragovi po česmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading