KUĆA ĆE PREDIVNO MIRISATI I BEZ OSVEŽIVAČA: Kada sledeći put budete čistili u SIRĆE stavite samo jedan sastojak!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.03.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sirće je jeftnije od svih osveživača prostora.

KUĆA ĆE PREDIVNO MIRISATI I BEZ OSVEŽIVAČA: Kada sledeći put budete čistili u SIRĆE stavite samo jedan sastojak!

Foto: shutterstock

Sirće možete iskoristiti na različite načine za čišćenje kuće. Poznato vam je da se koristi za otpušavanje odvoda, čišćenje kupatila, masnih ringli i stakala. Ali, jeste li nekad pomislili kako sirće može da se koristi kao osveživač prostora? Da, i to je moguće!

Nemojte se brinuti da će se osećati neprijatan miris, jer uz dodavanja jednog proizvoda, isti ćemo zamaskirati, a kućom će se širiti svežina. Kore od citrusa i začinsko bilje, poput ruzmarina, ali i iglice bora, kada se stave u sirće, stvaraju mirišljavo sredstvo za čišćenje koje osvežava prostor i prikriva kiselkast miris sirćeta, tako da ćete ovu fantastičnu namirnicu moći i dalje da koristite u higijenske svrhe.

Foto: Shutterstock

Jabukovo sirće

Spremite nekoliko tegli i u svaku stavite po neki sastojak (u jednu limun, u drugu pomorandžu...) Sipate sirće i pustite da stoji oko 24 časa. Sutradan tečnost procedite i prespete u bocu sa raspršivačem, prenosi "Krstarica". Tečnost je spremna za korišćenje, a kuća će predivno mirisati!

Primena sirćeta u kupatilu

Sipajte oko litar sirćeta u wc šolju. Takođe možete staviti sirće na toalet papir i poređajte na ivice šolje kako bi sve bilo pokriveno. To bi trebalo da pojede jedan deo kamenca. Ono što je ostalo očistite malo četkom. Dva puta sipajte sodu bikarbonu u wc šolju, prelijete sa još malo sirćete, a onda četkom očistite sve delove podjednako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading