ZBOG UZROKA NISU SAMO ONI ZANEMELI! Godinama ih nervirao čudan zvuk iz WC šolje, pa kad su konačno rešili da vide šta pravi problem samo što nisu POPADALI!

Autor:

Razonoda

09.03.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitavu priču Beki je podelila na svom Fejbuk profilu i ona je odmah postala viralna.

ZBOG UZROKA NISU SAMO ONI ZANEMELI! Godinama ih nervirao čudan zvuk iz WC šolje, pa kad su konačno rešili da vide šta pravi problem samo što nisu POPADALI!

Foto: Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Muž Beki Bekman danima se žalio na buku koja dopire iz njihove ve-ce šolje svaki put kada se pusti voda. Odlučio je da istraži o čemu je reč i pronašao predmet koji je njegova žena izgubila pre čitavu deceniju.

Čitavu priču Beki je podelila na svom Fejbuk profilu i ona je odmah postala viralna. Par je prvobitno za buku krivio "staru gradnju i dotrajale cevi", ali kako je njenom mužu dozlogrdilo da stalno sluša jedan te isti zvuk, odlučio je da zavuče ruku unutra i otkrije o čemu je reč, prenosi "Miror".

Kako piše Beki, posle nekog vremena je istrčao napolje i rekao:

- Nećeš verovati šta sam našao u našem toaletu.

"Ajfon" koji je Beki izgubila još 2012. godine stajao mu je u ruci.

- Nisam mogla da pronađem svoj telefon. Kupila sam novi tada i zaboravila šta se desilo - piše Beki.

Muževo otkriće ju je šokiralo, a ništa manje nisu bili iznenađeni ni njeni pratioci.

"Ne mogu da verujem da telefon nikada nije napravio problem u cevima i da ste ga otkrili tek kada je počeo da lupa”, “Kako to da meni na svakom telefonu pukne ekran, a tvoj 10 godina stoji zarobljen u ve-ce šolji i skoro mu ništa ne fali?, glasili su neki od komentara, prenosi SrbijaDanas.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading