TRUDNOĆA JOJ UPROPASTILA LICE! Žena neprepoznatljiva, mnogi tvrde da ovo nije ista osoba (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

28.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trudnoći izgledala je neprepoznatljivo.

TRUDNOĆA JOJ UPROPASTILA LICE! Žena neprepoznatljiva, mnogi tvrde da ovo nije ista osoba (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen

Kako se telo u trudnoći menja, to važi i za lice. Postajemo otečene, nekome izlaze bubuljice, proredi se kosa i slično. Naravno, neko prođe bez nekih značajnih simptoma, dok određene žene osećaju se kao da su trudne godinama, a ne devet meseci. I zaista, to je opravdano! Niko ne može da razume kakve promene oseti telo dok sam ne iskusi isto.

Jeda žena postala je viralna na TikTok - u kada je podelila svoju transformaciju u trudnoći. Taris Vuds (24) bila je pri kraju svog prvog tromesečja kada je primetila da joj se nos počeo menjati. U početku nije mnogo razmišljala o tome.

Foto: TikTok/Printscreen

Taris kada je tek ostala u drugom stanju

Ali kako su nedelje prolazile, buduća mama je videla da i njena koža izgleda drugačije, a jedna obrva kao da je bila istaknutija. Do kraja trudnoće, kako kaže, nije mogla sebe da prepozna kada se pogleda u ogledalo.

Foto: TikTok/ tyreecewood1

Taris pre trudnoće

- Promene su učinile da se osećam odvratno. Suočavanje s promenama vašeg tela tokom trudnoće već je teško, ali gledati u ogledalo i ne prepoznati sebe je obeshrabrujuće. Zato nemam ni mnogo slika dok sam bila trudnaAli u stvarnosti, tekstura moje kože i kose se promenila, jedna od mojih obrva postala je istaknutija, dobila sam na kilaži, a koža mi je takođe postala tamnija - prisetila se.

Njen partner i članovi porodice nisu primetili promenu u izgledu sve dok se nije porodila.

- Pitala sam svog supruga i članove porodice jesu li primetili razliku i uvek su rekli ne, ili možda malo. Moj suprug je to istakao tek nakon što nam se rodio sin i kada smo gledali slike iz bolnice. Tada je shvatio da je moj nos inače puno manji - priča.

Odlučila je da podeli svoju priču na TikTok - u u pokušaju da rasvetli situaciju.

Video koji prikazuje kolekciju slika pre i tokom njene trudnoće – imao je više od 15 miliona pregleda. Ostavio je korisnike u neverici, a mnogi su komentarisali da su fotografije dve različite žene, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading